Budgettip: Boodschappenpakket van SBS6



Sbs6 heeft weer een leuk pakket samengesteld waarmee je voor een klein prijsje veel nieuwe producten uit kunt proberen. Voor €14,95 het je het pakket met 24 producten in huis, het is dus inclusief verzendkosten. Het proberen waard, nietwaar? Dit zit erin:

Lipton Green Tea Classic: Ontdek de heerlijke groene theesmaken van Lipton: voor een goed moment dat heerlijk smaakt. Lipton Green Classic is een traditionele groene thee met een aangename, zachte smaak. Voor een verfrissend thee moment!

Becel Olie Blend: Becel Olie Blend bestaat uit een mengsel van zonnebloem-, lijnzaad- en koolzaadolie. Het bevat Omega’s 3 & 6 die goed zijn voor hart en bloedvaten. Omega's 3 & 6 zijn meervoudig onverzadigde vetzuren, die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Ze dragen bij tot de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte in het bloed. Becel Dieetolie geeft een optimale smaak aan uw gerechten, met behoud van de smaak van uw originele ingrediënten. Naast warme toepassing leent Becel Olie Blend, door haar zachte, milde profiel, zich ook uitstekend voor de bereiding van saladedressings en sauzen.

Ultra effectieve allesreinigergel Ajax MaxPower Liquid Gel Waterval Fris: Alle voordelen van een schoonmaakspray en traditionele allesreiniger in één: zowel direct alsook verdund te gebruiken! 30x keer dikker en tot 50% meer ontvettingskracht voor optimaal in gebruik voor het gehele huis, zelfs op verticale oppervlakken en 5 keer minder verspilling in gebruik door handige doseerdop.

Lipton Ice Tea Green: Is verrassend lekker en laag in calorieën.

Lipton Ice Tea Sparkling: De klassieke ice Tea variant met bubbels. Heerlijk verfrissend!

K3 Aardbeienkoeken: Heerlijke K3 Aardbeienkoeken in handige meeneem verpakking (8x2 stuks). Met liefde gemaakt door Biscuiterie Jules Destrooper.

Karvan Cévitam GO*: Vanaf nu kun je je smaak meenemen! Voor iedereen die onderweg is, is er nu Karvan Cevitam Go: een extra geconcentreerde siroop in een klein meeneemflesje. Eén flesje is goed voor maar liefst 6 liter! En omdat het weinig calorieën bevat kun je er met een gerust hart iedere dag van genieten. Ideaal voor in je tas, jaszak of sporttas! Verkrijgbaar in 5 verschillende smaken.

Conimex Woksaus Sweet and Sour*: Gezond, makkelijk, snel en uitermate smaakvol: met het gevarieerde assortiment authentieke wokproducten van Conimex tover je in een handomdraai de lekkerste wokgerechten op tafel! Ontdek een reeks typische smaken uit de Oosterse keuken, voor iedere keer een ander spannend Aziatisch eetavontuur.

MAGGI Mals & Kruidig Zongerijpte Tomaat: Er is nu een compleet nieuwe manier om een perfect mals stukje kip te bakken; MAGGI Mals en Kruidig. Bak de kip, zonder boter of olie, in het speciaal gekruide bakpapier en geniet van heerlijk gekruide kipfilet. Probeer alle vier de overheerlijke smaken, waaronder onze nieuwste variant: MAGGI Mals en Kruidig Zongerijpte Tomaat.

Johnny Doodle Salty Caramel Fudge*: De fudge van Johnny Doodle is van nature lekker zoet. Maar ben je ook weleens benieuwd naar een nét iets minder zoete variant? Kies dan voor Salty Caramel. Een persoonlijke favoriet van Johnny. Want door een klein snufje zout wordt de smaak nóg specialer. Als je er eentje hebt gehad, probeer dan maar eens te stoppen. De salty Caramel fudge van Johnny is 1 van de 4 heerlijke fudge smaken in het assortiment. But did you know….? Johnny also loves chocolate! Onder andere te koop bij de AH, Jumbo en plusmarkt.

Elmex Anti-Cariës Whitening: elmex Anti-Caries Whitening tandpasta met aminfluoride. Helpt remineraliseren en beschermt tanden tegen caries. Daarbij verwijdert deze tandpasta effectief vlekken, en helpt de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen.

Fruit to Go Fruitsnack: De lekkerste Fruitsnack verkrijgbaar in 5 smaken voor jou fruitige verwenmoment. Handig om mee te nemen en en slechts 67 calorieën. Fruit to Go vind je in het conservenschap. 
 
Silan Soft & Oils Pink: De unieke wasverzachter met zeldzame geurende oliën. Een vernieuwende geur van zoete vruchten, witte rozen en lichte houttonen. Silan Soft & Oils: de beauty behandeling voor je was!

Conimex Boemboe voor Sajoer Boontjes*: Boemboes zijn geconcentreerde kruidenmengsels uit Azië. Ze zijn gemaakt van fijn gevijzelde kruiden en specerijen waarvan de samenstelling verschilt per gerecht en van dorp tot dorp. Met een boemboe geef je gemakkelijk de authentieke Oosterse smaak, geur en kleur aan vlees-, kip- en groentegerechten.

Go-Tan Ramen stick noodles: Ramen zijn dunne, Japanse deegnoedels. Gemaakt van tarwemeel, water en zout. Doordat er geen ei wordt toegevoegd zijn ze mooi wit van kleur. Vaak worden de noedels gebruikt in Japanse restaurants bij wokgerechten, maar ze worden ook regelmatig gebruikt in noedelsoep of salades. De noedels zijn in drie 1-persoonsporties verpakt daarom ideaal om te verdelen!

Grolsch Radler 0,0: Grolsch 0.0% Radler is puur natuurlijk gebrouwen van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en ons sprankelende bronwater. Daarna gemixt met echt vruchtensap door onze meesterbrouwers. Hert is een licht-zoet alcoholvrij drankje met de zeer verfrissende smaak van citroen, voor ieder moment van de dag.

Tempo Original zakdoekjes 10x10: Tempo Original 4-laags zakdoekjes zijn door de nieuwe Soft-Comfort-Formule zachter dan ooit en sterk als altijd. Zacht voor de huid, scheuren niet als ze nat zijn en zijn bovendien wasmachine bestendig.

Verstegen BBQ Mix voor KIP*: Lekker begint bij de juiste smaak. Met de kruiden en specerijen van Verstegen is elk gerecht een succes. Met deze BBQ mix geef je kip een volle smaak van tomaat, mild pittige knoflook en een licht bite van peper. Gegarandeerd een succes bij elke BBQ!

Haust Toast ‘n Chips Tomaat Basillicum: Een heerlijk luchtige snack van dunne, getoaste broodschijfjes met een smaak van tomaat en basilicum, verpakt in een handige sta-zak met sluitzegel. Heerlijk voor bij de borrel of voor tussendoor. Eventueel zijn deze toastjes ook te beleggen of dippen.

Aspire Health Drink Appel Acai:
Re-think your drink met deze verfrissende drank met pure ingrediënten. Aspire verovert de wereld in snel tempo omdat het je vetverbranding ondersteunt, ook geeft Aspire je meer natuurlijke energie. Drink 2 blikjes per dag en wees klaar voor de zomer! In 2 heerlijke smaken, nu ook verkrijgbaar bij de Tuinen.

TUC Paprika: Het vertrouwde krokante gezouten Tuc koekje in de lekkere smaak paprika. De 100grams verpakking is de ideale verpakking voor feestjes of gewoon 's avonds lekker op de bank.
Jack Link’s Beef Jerky Original: De unieke smaak heeft Beef Jerky te danken aan een oud geheim recept. het vlees wordt in smalle repen gesneden, met geselecteerde kruiden gemarineerd en daarna langzaam gedroogd. Het hoge eiwitgehalte (44%) en het lage vetgehalte (3%) maken het de perfecte snack voor tussendoor. Voor na het sporten of gewoon voor onderweg. Ongezond snacken behoort nu tot het verleden.

Kinder Chocolade 12 reepjes: Is een klein reepje kinder chocolade. De kleinste reep op de markt en ook het bekendste kinder product. We kennen het vooral van zijn zachte melkvulling maar ook omdat de kinder reep het eerste kinder product was. Kinder Chocolade, puur plezier in kleine porties.
Chio Borrel Bites Paprika Sweet Chili: Chio Borrel Bites zijn verrassend lekker. Of je Chio Borrel Bites samen eet of lekker alles voor jezelf houdt, zodra de zak open gaat wordt het een feestje! Dit komt door de knapperige mix van heerlijke borrelnoten, lekkere zoutjes en smakelijke pinda’s.
Je bestelt 'm hier. Graag gedaan ;)

Reacties