<script> <style>

maandag 24 november 2014

Flairactie: Fairtrade goodiebag goedkoop proberen

Ik ben gek op goodiebags en heb een periode gehad dat ik dat regelmatig bestelde. Het was net alsof ik steeds een kerstpakket bezorgd kreeg! Vooral de  boodschappenpakketten van Veronica magazine bestelde ik vrijwel altijd, wat is er nou leuker dan goedkoop een hoop nieuwe producten uit te proberen?


Daardoor heb ik bijvoorbeeld een megavoorraad haarlak in de kast staan, ben ik erachter gekomen dat roerbakrijst erg makkelijk te bereiden en snel klaar is en kwam ik erachter dat Jillz eigenlijk best wel lekker is. Het zijn meestal producten die ik zelf niet zo snel zou kopen, maar dat maakt het des te leuker. Nu ik wat gezonder probeer te leven, geen frisdrank meer drink en suiker vermijd, komt het er eigenlijk niet meer zo van, het zijn nou niet vaak de meest gezonde keuzes die in zo'n prachtig pakket zitten, maar de lekkere extraatjes.
 
Maar ik ben weer eens overstag gegaan, dit keer wel verantwoord. Ik kwam op de site van Flair namelijk een zeer leuke aanbieding tegen: Een goodiebag met allemaal fairtrade producten! (H)Eerlijk eten uitproberen voor een klein prijsje, €12,95 inclusief verzendkosten. Binnen twee weken heb ik hem in de brievenbus, ik ben erg benieuwd ;)
 


Dit zit er allemaal in:
 • Basmati rijst
 • Pandan rijst
 • Tibetaanse noedels
 • Zeezout mix chili – peper
 • Peper mix citrus – knoflook
 • Kokosmelk
 • Thaise groene curry
 • Thaise rode curry
 • Sweet chili saus
 • Teriyaki woksaus
 • Sweet & sour woksaus
 • Soy ginger woksaus
 • Ananasschijven
 • Receptenboekje

Geen opmerkingen: