<script> <style>

vrijdag 7 november 2014

Gratis: De dag lekker beginnen met de krant

Het is erg fijn om de dag te beginnen met een grote mok koffie en een krant vind ik, even 10 minuten relaxen. Ik ben wat dat betreft nog niet echt mee gegaan met mijn tijd, doe mij maar een papieren krant in plaats van de digitale variant of nu.nl. Het prijs\kaartje wat er aan hangt maakt dat dit niet binnen ons budget past, maar lang leve de proefabonnementen :)

Ik kreeg vorige week weer eens een mailtje in mijn mailbox: Gratis het AD proberen? Klik hier!
Normaal verwijder ik dat soort mailtjes meteen en schenk ik er verder geen aandacht aan, er zit ongetwijfeld een enorme adder onder het gras en daar heb ik geen trek in.

Deze keer ben ik wel overstag gegaan en warempel had ik een paar dagen later de eerste editie al in de brievenbus liggen! Wat een weelde zeg, hier kan ik wel aan wennen hoor. Het zit alleen nog niet helemaal in mijn systeem dat ik nu 's ochtends een krant heb, vaak kom ik daar 's avonds achter als ik de brievenbus leeghaal.

Dus in het vervolg niet meteen alle mailtjes ongeopend verwijderen, maar even de moeite nemen om het te lezen kan veel gratis plezier geven.

Wat leuk is, en ook gratis,  wanneer je jonge kinderen hebt is om lid te worden van LEGO club junior. Dat is een tijdschrift van Lego met stripverhalen, bouwideeën, puzzels, kleurplaten en een gave poster wat elke twee maanden uitkomt. Wij hadden hem vanmorgen weer in de brievenbus liggen, daar kan ik L. vanmiddag erg blij mee maken :)

En aan iedereen die lid is van de Postcodeloterij en een envelop heeft ontvangen: let op, het is geen reclame maar een waardebon t.w.v. 12,50 euro om boodschappen te doen bij de Albert Heijn! Het "addertje" hier is dat het voor een selectie van producten is die in de categorie duurzaam vallen, waaronder het volledige assortiment van AH Puur & Eerlijk, lekker biologische boodschappen doen dus.

Ik heb 'm meteen verzilverd vanmorgen: Thee, pasta, eieren, kip, appelmoes, diksap, melk en passata.

Bedankt Albert Heijn, Unilever en Postcodeloterij!
Geen opmerkingen: