<script> <style>

dinsdag 11 november 2014

Kinderkleding: op broekenjacht bij Hema

Zowel L. als R. zijn qua broeken een maat gegroeid (fijne timing jongens!), dat betekent dus normaal gesproken voor L. iets nieuws kopen en voor R. kijken wat er nog op zolder staat.

Bij de Hema kwam ik erg leuke broeken tegen, maar als ze niet in de aanbieding zijn vind ik ze niet altijd aantrekkelijk geprijsd.
Maar, héél fijn, er is in Coevorden bij de Hema bijna altijd wel een rek met afgeprijsde kleding. Daar heb ik voor R. een mooi kobalt blauwe katoenen broekje voor slechts €5,- gevonden. Daar kan ik weer veel leuke combi's mee maken.

Voor L. vind ik een mooie gekleurde jeans, in de kleur burgundy (roodbruin), dé kleur van dit seizoen las ik vanmorgen, dat was gunstig. Het prijskaartje ervoor was nog gunstiger, nu in de aanbieding voor €10,- ipv €19,95. Ook die ging dus mee! Bleek bij de kassa aangekomen dat het een actie van vorige week was, maar omdat de oude prijskaart er nog voor stond mocht ik hem wel voor die prijs mee.

Thuis gekomen zag ik in mijn mailbox een mailtje van Hema.nl, nu €5,- korting én gratis thuisbezorgen van je bestelling op hema.nl. Het addertje was dat je minimaal voor €10,- iets moest bestellen, dat viel dus erg mee. Wehkamp bijvoorbeeld heeft ook regelmatig een kortingscode die ze je mailen, maar dan is het minimale bestelbedrag €40,-, minder geschikt voor impulsaankopen dus ;)

Op de site van Hema nog een mooie zachtgroene jeans voor L. besteld, daar had ik al vaker mee in mijn handen gestaan, maar de juiste maat was niet voorradig destijds, nu was ie ook nog eens afgeprijsd. Korting op korting, ik hou ervan! Was €20,-, morgen in de bus voor €7,-.

Goeie deal Hema, ik was al fan maar nu nóg ietsje meer!

Geen opmerkingen: