<script> <style>

zaterdag 22 november 2014

Leuke winactie Kidstoday.nl: Peppa push and go auto gewonnen!

Ik ben dol op winacties en doe er vaak aan mee, ik heb dan ook al regelmatig wat gewonnen. Dat varieert van een door Lizzy Jagger gesigneerde spijkerbroek van Wrangler tot leren enkellaarsjes en sieraden.
Dat ik twee keer in Amsterdam de halve marathon gelopen heb is ook omdat ik beide keren een startbewijs gewonnen had.
De meeste mensen denken dat het een kwestie van geluk is, maar de acties waarmee ik win zijn vaak de acties waarbij je een motivatie waarom jíj moet winnen moet opgeven. Schijnbaar ben ik daar best goed in ;)
Sintactie win Peppa Push and Go auto
Zoals afgelopen dinsdag, toen heb ik een Peppa Pig autootje gewonnen op de site van kidstoday. Leuk Sinterklaascadeau voor de kinderen. Kidstoday.nl heeft een 10-daagse actie waarbij ze elke dag Sinterklaascadeautjes weggeven, de actie duurt nog twee dagen en is zeker de moeite waard om een kansje te wagen.


Nog meer tips?
  • Glamour.nl heeft elke woensdag champagnedag, waarbij ze iets wegggeven, meestal accesoires. Daar heb ik de gesigneerde jeans en de enkellaarsjes gewonnen.
  • Flair heeft ook regelmatig winacties, daar heb ik een tijdje terug een horloge en ring gewonnen.
  • Sante heeft ook elke maand een aantal winacties, vaak leuke lifestyle producten voor een gezond(er) leven.
  • Word lid van de nieuwsbrieven van tijdschriften die je leuk vind, als er winacties zijn wordt dit hier wel in genoemd.
  • Doe mee met like en win acties op Facebook, zo heb ik een tijdje terug een heel gave leren tas van Merel by Frederiek gewonnen bij Puur Lutz Hoogeveen.
Ik las laatst dat er een vrouw in Groot-Brittannië is die er van kan leven, de winacties. Kost haar 2 uur per dag, maar ze heeft al vele reizen mogen maken. Klinkt goed!
Voor wie geïnspireerd raakt en ook een kansje gaar wagen: Succes! Ik hoor het graag wanneer je andere tips hebt of iets gewonnen hebt :)

Geen opmerkingen: