<script> <style>

maandag 24 november 2014

Liefde op het eerste gezicht: Zwart, suede en fringe!

 
Vanaf het eerste moment dat ik ze zag was ik op slag verliefd. Al toen ik ze gewoon in de doos zag liggen. De liefde werd nog heviger toen ik ze aantrok en ze ook nog eens fantastisch bleken te staan, om de kuiten niet te wijd, mooi plat (wat met mijn lengte van 1,84 wel een serieus vereiste is) én met franje aan de achterkant!

Een paar weken geleden was ik met mijn moeder en oma de stad in, het was maandag = marktdag en kwamen we bij de Schuurman schoenen uit. Er was een heuse koopjeskelder, nou ben ik gek op koopjes, dus daar moest ik natuurlijk even kijken. En daar stonden ze: de perfecte laarzen. Helaas zaten ze ook goed, wat het nóg moeilijker maakte om ze terug te zetten. Maar ja, ook in de koopjeshoek kostten ze nog €50,-, dat kwam budgettair gezien niet uit. Tsja, dan houdt het toch op. Ik heb nog vaak aan de laarzen gedacht. Dat ik ze toch zomaar in Coevorden nota bene vind, mijn droompaar!
Al sinds ik de Fringe Boots van Isabel Marant voor het eerst zag in 2011 wil ik een paar laarzen met franje. Helaas is Isabel Marant nét iets boven mijn budget (nou ja iets, €980,- kosten ze), dus bleef ik zoeken naar het perfecte paar. Minnetonka heeft ook prachtige laarzen met franje, dat is waarmee ze bekend zijn geworden, maar ook die zijn nogal aan de prijs nieuw (€189,-) en op Marktplaats zijn ze óf niet in mijn maat (42), óf erg duur (€120,- voor een paar tweedehands laarzen? Kom op zeg!), óf al helemaal afgetrapt.

Vandaag weer gezellig met mams en oma de stad in, de markt op, lekker samen koffie drinken én nog even een kijkje nemen bij de Schuurman schoenen en ja hoor, ze stonden er nog!

Nog even weer gevoeld en aangepast, ze stonden nog steeds even mooi. Slik.

Maar, dit verhaal heeft een happy end: Lieve mama en oma hebben samen voor mij het paar gekocht! Mijn dag (nou ja, week, nee maand!) kan niet meer stuk!

Geen opmerkingen: