<script> <style>

dinsdag 25 november 2014

Product tester: Pepermolen testen voor Jumbo testpanel

Je gelooft het niet, maar wederom ben ik geselecteerd om een product uit te testen, ditmaal een Santa Maria pepermolen voor de Jumbo. Ik ben namelijk een tijdje terug lid geworden van het Jumbo testpanel op Facebook, zo makkelijk kan het dus zijn!


Vanmiddag werd het pakje bezorgd, erin zat de pepermolen (mooi groot, 70 gram peperkorrels), een receptenkaart en de vragenlijst. Je moet er namelijk wel wat voor doen voor al die leuke gratis producten, namelijk online een vragenlijst invullen. Maar dat is een kleine moeite vind ik, 10 minuten tot een kwartiertje werk. Dat is te overzien toch?
Mocht je nou ook wel eens wat producten willen testen en die na afloop houden, schrijf je dan in bij een testpanel. Ik tip je een paar:
  • Jumbo testpanel, via de Facebookpagina van Jumbo
  • Hettestpanel.nl, voor de meest uitlopende testproducten: van haarverzorging tot huishoudelijke apparaten zoals een Quooker.
  • www.trnd.com/nl is ook een erg leuke, als je geselecteerd wordt moet je marktonderzoek gaan doen onder je vrienden en familie, wat er op neer komt dat je bijvoorbeeld een doos vol met Slankie smeerkaas in verschillende smaken krijgt, waarbij je van elke smaak zelf één houdt om te proberen en de rest uitdeelt aan anderen, die dit voor jou gaan testen en een onderzoekje invullen.
Veel succes voor degenen die ook een kansje gaan wagen ;)

Geen opmerkingen: