<script> <style>

vrijdag 21 november 2014

Uittesten voor Woman's Health: De nieuwe Wella Elements haarlijn.

Ik doe graag mee aan prijsvragen en testpanels, af en toe heb ik geluk en win ik of word ik uitgekozen als tester. Dit keer mag ik voor het tijdschrift Woman's Health de nieuwe Wella Professionals Elements haarlijn uittesten! Het pakketje bevatte een shampoo, conditioner, haarmasker en leave-in spray.


Normaal gebruik ik shampoos en conditioners die ik van mijn moeder krijg, eens in de zoveel tijd krijg ik weer een lading als zij het badkamerkastje uitruimt, ideaal! Maar vaak zijn het wel verschillende merken die ik door elkaar gebruik, een kans om alles van 1 lijn te gebruiken komt dus mooi uit. Ik ben benieuwd of dat ook echt van invloed is op de werkzaamheid van de producten. Het staat tenslotte wel altijd op de verpakking, "voor het beste resultaat ook de bijbehorende shampoo/conditioner gebruiken".

De eerste keer heb ik de shampoo en het masker gebruikt. De shampoo ruikt echt heerlijk, naar perziken en het masker hoeft maar 2 minuten in te trekken. Ook het masker ruikt heerlijk, maar iets minder intens dan de shampoo.
Mijn haar glanst mooi zoals altijd, maar ik merk dat mijn haar minder zwaar is, minder pluist en ook minder snel vet lijkt te worden. 
De tweede keer heb ik de shampoo, de conditioner en de leave-in spray gebruikt. De conditioner ruikt vaag ergens naar kokos, ook fijn! Mijn haar is makkelijker door te kammen door de spray, zelfs nat kom ik erdoor, normaal moet ik wachten tot het zo goed als droog is voordat ik het kan kammen.

 Ik ben erg tevreden, het zijn erg fijne producten. Ik weet niet of ik ze normaal zelf ook zou kopen voor deze prijs, ik ga er vanuit omdat het een lijn is die je alleen bij de kapper kunt kopen dat het niet goedkoop zal zijn, maar het is zijn geld zeker waard!

De lijn is zonder parabenen, dat vind ik erg fijn, want hoe minder chemicaliën, hoe beter voor mij en het milieu. 
* Als je voor de gein eens gaat kijken wat voor een invloed parabenen op je lichaam kunnen hebben word je daar niet blij van. Ik ga in het vervolg zeker zoeken naar parabenen-vrije producten!

Geen opmerkingen: