vrijdag 19 december 2014

DIY: Mobile voor kinderkamer

Kleine jongens worden groot, maar ook een peuter vindt het nog erg leuk om een mobile boven zijn bed te hebben, die van mij in elk geval wel :) Deze is zelfgemaakt, simpel maar daardoor juist zo mooi.

Men neme vilten hertjes en houten vogeltjes (Action), een metalen ring om het aan op te hangen (Action) en wit naaigaren. Een half uurtje priegelen en klaar is je unieke mobile! R. is er blij mee, dus missie geslaagd want daar doe ik het tenslotte voor!

 
Ik proost vanavond met een lekkere prosecco en een overheerlijk vegan brownie (blijvertje! Echt zó lekker) op mijn jongste zoon die besluit om zindelijk te worden deze week, dinsdagavond voor het eerst geplast op de wc en vanavond zowaar al een hoopje gedaan! Topper! Nog even en hij is eerder zindelijk dan L. Tsja. Slik.
Ik zeg proost!

Geen opmerkingen: