zondag 14 december 2014

Heerlijke dag, zo'n zondag!

Even lekker een stukje schrijven terwijl ik geniet van m'n welverdiende skinny-hazel-macchiato (dat is echt een blijvertje!) met een stukje bananencake. Dit maal heb ik wel weer tarwebloem gebruikt in plaats van volkoren tarwemeel, het resultaat is dus ook cake in plaats van brood, zoals de vorige keren. Dat vult wel lekker trouwens :P
Ik heb de cake deze keer gevuld met hazelnoten en tutti frutti: gedroogde appel en pruimen. Een zak van een kilo kost slechts €2,- bij de AH, met daarin abrikozen, pruimen, appel en peren. Lekker in de cake, in de kwark, door de havermoutpap; toepassingen genoeg.

In de koelkast staat nu de healthy brownie uit te harden, nog een uurtje geduld hebben, ik ben héél erg benieuwd!
Afgelopen week het pakketje ontvangen van hettestpanel.nl met daarin de tomatensoep in pak van Unox die we mochten testen. Het was lekker, het viel ook bij de jongste goed in de smaak (eerste keer soep eten voor hem). Makkelijk hoor, zo'n groot pak met 1 liter soep, genoeg voor twee volwassenen en een peuter, met een broodje erbij (panini met kaas en pesto, jamjam!) heb je een snelle en simpele complete avondmaaltijd. Goedgekeurd dus door de familie T.

En, sinds woensdag is de schilder bij ons thuis bezig met de trap, na ruim 4 jaar wordt die eindelijk aangepakt. Dit is de foto met hoe het was, ik hoop morgen een foto te kunnen plaatsen met hoe het geworden is!

Vandaag ook weer hardgelopen, dat doe ik nu een stuk minder sinds ik meedoe aan de krachttrainings-challenge wat inhoudt dat ik 4 dagen per week aan krachttraining doe. Om dan op zo'n dag ook nog te gaan hardlopen is zelfs voor mij iets teveel van het goede.
Ik ben na 4 kilometer finaal op mijn plaat gegaan, maar heb toch 11 kilometer gerend in totaal. Geen nieuw record, maar dat ik toch ben doorgegaan vond ik al heel wat ;)


Geen opmerkingen: