vrijdag 26 december 2014

Kerst, griep en de tablet.

De kerstoutfit van de kids dit jaar: Allebei dezelfde blouse van de Hema, geweldig stropdasje hè? R. het broekje van Zara met bomenprint en L. een mooie nette donkerblauwe broek van Name it.
 
Eerste kerstdag hebben we gegourmet bij mijn moeder en stiefvader met alle kinderen en aanhang. De blokhut zat dus goed vol. Godzijdank hadden we de tablet meegenomen en had mijn moeder een lading auto's klaargezet, wat ervoor zorgde dat L. en R. zich heel goed vermaakten en wij dus best wel rustig konden eten.
Een bijna-stressvrij kerstdiner, wie had dat gedacht? Wat een verschil met vorig jaar, toen L. nog geen medicatie gebruikte.

We zijn ook ontzettend verwend met cadeaus, die uitpakken was het eerste wat we deden, zodat de spanning voor L. zo minimaal mogelijk zou zijn.
Ik heb het boek van Rens Kroes gekregen! Ben ik héél erg blij mee. W. kreeg een gave tv-serie en voor de kinderen een klimmende Kerstman die reageert op wanneer je in je hand klapt (dank je mam...) en een autootje, altijd goed.


 
Vanmorgen ben ik de dag goed begonnen met een rustig rondje rennen om de laatste griepbacillen eruit te lopen, het ging nog niet helemaal van harte maar ik heb toch die 8 kilometer maar wel weer even gedaan! Maandag voor het laatst gerend, omdat ik sinds maandagavond plat lag met behoorlijke griep. Ook R. heeft het flink te pakken gehad en W. heeft klachten, tot nu toe lijkt L. de enige te zijn die de dans ontspringt.Wat dan wel weer het voordeel is van ziek zijn met de kerstdagen is dat je je niet helemaal vol eet en dus ook niet kilo's aankomt.
Elk nadeel heb z'n voordeel ;)

1 opmerking:

Tanja zei

En nu heb ik de griep, bedankt Debbie! Maar dit zal inderdaad de eerste kerst worden dat ik afval in plaats van aankom. hahaha