<script> <style>

woensdag 3 december 2014

Kleding voor de feestdagen voor R.: Hema en Zara.

Mijn lieve moeder kwam vorige week (alweer!)met cadeautjes aanzetten, voor de oudste een paar echt leren schoenen en voor R. het truitje met vosje van de Hema.
Ik vond dat truitje zó leuk, meteen toen ik het in de winkel zag hangen was ik er verliefd op. Maar goed, het is nou niet zo dat R. geen truien heeft, het was dus geen noodzakelijke aankoop.

Ik heb er nog vaak mee in mijn handen gestaan, maar toch steeds weer terug gehangen. Wel in gedachten al heel leuke combinaties mee gemaakt, bijvoorbeeld met het broekje met bomenprint van Zara wat ik een maand geleden al op het oog had.
Dus toen mijn moeder met het truitje aan kwam zetten heb ik bij Zara het broekje gekocht. Is R. in één klap klaar voor de feestdagen.

Gave broekjes hebben ze daar voor peuters, voor maar €8,95 per stuk! Meteen één met kruizen en één met sterretjes besteld. Voor zo'n prijsje kan dat nog eens.

Het pakketje openen was al een feestje op zich, zo mooi als het ingepakt was. In een mooie doos met vloeipapier, netjes opgevouwen ook. Dat is nog eens wat anders dan de plastic zak die je van H&M krijgt. Ik ben bij deze fan van Zara!


Geen opmerkingen: