<script> <style>

zaterdag 13 december 2014

Vallende sterren kijkenWat een prachtig fenomeen: de Geminiden-meteorenzwerm die vanavond te zien is, totdat de bewolking te zwaar is rond middernacht.

Toevallig was ik vanavond op pad met vriend en jongste zoon, omdat we moeten bezuinigen had ik besloten de kerstkaarten zoveel mogelijk zelf rond te brengen om de kosten van de postzegels uit te sparen.
Plus R. vindt het heerlijk om te fietsen, vooral 's avonds in het donker, dan kun je namelijk overal lichtjes zien. Van de auto's, kerstbomen, kerstverlichting, lantaarnpalen etc.
Echt, ga eens met een peuter op stap en je bekijkt de wereld op een heel andere manier. Alles wat wij voor lief nemen of niet eens meer registreren is voor een tweejarige heel erg bijzonder. Zo leuk!

En sterren staan aan de hemel, weet hij sinds vanavond. Lampjes in de lucht! Ik had al gelezen dag dit weekend er een sterrenregen zou zijn maar was het alweer vergeten toen ik op de fiets stapte. Maar ik heb het natuurwonder mogen aanschouwen, ik heb er één gezien! Ik was zo onder de indruk dat ik bijna van m'n fiets viel en vergat een wens te doen 😂
Prachtig, ik kan daar emotioneel van worden, het mogen aanschouwen van zo iets fantastisch.


Look for stars, letterlijk dus vanavond!

Geen opmerkingen: