<script> <style>

woensdag 28 januari 2015

Gezond en lekker: Lunch met kwark en kiwi

Eigenlijk was het meer per ongeluk dat ik erachter kwam dat dit een heerlijke combinatie is: Kwark met kiwi, kokosschaafsel, lijnzaad en cacaonibs. Ik had een flink aantal kiwi's ingeslagen op de markt vorige week en die waren wel al overrijp, net op het randje van nog lekker.


Ik ben gaan experimenteren, omdat ik dacht dat kwark met alleen kiwi nogal zuur zou zijn en heb dus gekeken wat ik nog in huis had.
Het is een heel bijzondere combi van het zure van de kwark, zoetzure van de kiwi, nootachtig door het kokosschaafsel en bitter door de cacaonibs.
Echt een tropische traktatie met pure ingrediënten en veel eiwitten wat weer goed is voor het spierherstel na een intensieve workout. Maar ook zeker geschikt als toetje :)

Geen opmerkingen: