woensdag 18 februari 2015

Interieur: Letterbak en budget vaasje

Het ruimt op en staat ook nog eens erg leuk: De letterbak! Terug van weggeweest, mijn oma had er haar verzameling vingerhoedjes in en menigeen heeft het in zijn jeugd gebruikt voor de kindersurpriseprullaria.

Ik heb het al een hele poos geleden gekocht (bij Action denk ik?) en netjes opgeborgen destijds omdat ik er niet meteen een plekje voor had.
Tijdens het opruimen kwam ik hem tegen en wist nu wel wat ik ermee wilde doen: Alle kleine snuisterijen die ik inmiddels alweer verzameld had lekker overzichtelijk bij elkaar in de letterbak zetten.

Overzichtelijk, netjes, niet allemaal klein spul door de hele kamer heen maar mooi bij elkaar zetten. Dat maakt het nog mooier vind ik, zo creëer je een eenheid.

Beter één groot object als blikvanger dan tien kleine prullen, maar door tien kleine prullen bij elkaar te zetten maak je er toch weer één object van en geeft het rust in je interieur.
Dat heb ik ook met mijn spreukenborden gegaan, gegroepeerd komt het veel sterker over dan wanneer je overal iets hebt hangen of staan. Ik ben erg blij met het resultaat!Van een flesje Ice tea van Arizona kun je trouwens, wanneer je hem leeg gedronken hebt, ook erg leuk een vaasje maken!

En van een lege pot bouillon een leuke pennenhouder wanneer je deze doopt in een nagellakbadje. Makkelijk en leuk hoor, dat nagellakbadje voor glas!

Geen opmerkingen: