zaterdag 14 februari 2015

Kinderkleding: Sweatpants van Hema voor L. en R.

Ik ben bij Hema vandaag weer goed geslaagd met twee leuke broeken voor mijn zoons. Ik kwam er eigenlijk omdat ik op zoek was naar bewaardozen, maar ik ga toch altijd éven kijken op de kinderkledingafdeling, vooral omdat ze nu opruiming hebben (Hemarkt) en er dan wel eens leuke koopjes te vinden zijn. Mijn oudste zoon loopt het liefst elke dag in een joggingbroek, hij heeft het geluk dat dit nu in de mode is en volop te vinden is.
Deze mooi smal gesneden broek heb ik gevonden voor L, was nu voor de helft van de prijs, €5,-.


Voor R. zocht ik eigenlijk niks, maar ik liep tegen deze zachte sweatpants met vosjes- en sterretjesprint aan, zó schattig dat ik die niet kon laten liggen. Er zit een aantrekkoord in de boord, wat ideaal is omdat R. nogal smal is.

Het broekje was ook niet zo duur, €6,95, maar toen ik bij de kassa kwam hoefde ik maar €5,50 te betalen, het bleek dat ie ook nog eens in de aanbieding was. Fijn, zo'n meevaller!

P.S. De bewaardozen ben ik natuurlijk weer vergeten om te kopen!

2 opmerkingen:

Cincia Van Der Meulen zei

Fijn zijn ze hé. Ik haal ze ook altijd daar weg voor me boef. Die vind het ook heerlijk om elke dag een sweatpants/joggingbroek te dragen. Maandag maar even kijken of ze hier ook afgeprijsd is.

Debbie Haveman zei

Absoluut! Fijn model en een nog fijner prijsje :) Ik vind de joggingbroeken voor de kleintjes zo leuk, met print! Gaat helaas maar tot maat 92, dat past R. nu net in. Vanaf maat 98 is het allemaal effen. Maar dat is dan weer goed te combineren met een printblouse of -trui ;)