<script> <style>

donderdag 5 februari 2015

Hardlopen: Leuke runningbroek en sportbroek bij Lidl

Produktbild


Leuke sportbroeken hebben ze vanaf vandaag tijdelijk te koop bij Lidl, voor maar €6,99! Ik wilde de lange grijze met print ophalen, maar helaas was mijn maat uitverkocht. Het nadeel van de acties bij Lidl is dat alles maar tijdelijk is en dat het altijd op = op is. Ik was er vanmorgen om 10.00 uur al, maar viste toch al achter het net. Balen!

Laatst in oktober hadden ze ook al zo'n mooie hardloopbroek, zwart met roze sterretjes (!) voor €9,99, maar ook voor die was ik te laat. Deze stond weer in de folder, nu voor €7,99, maar helaas waren alleen de grote maten nog over. Het zal wel een restantenverkoop zijn dan, van degenen die in oktober niet verkocht waren gok ik.

Ik heb een oproep op Facebook gezet en hoop dat er iemand in mijn omgeving is die naar de Lidl gaat in Klazienaveen, Vroomshoop, Emmen, Hoogeveen of Dedemsvaart en één of beide broeken voor mij wil meenemen in maat M. Als de auto niet vandaag had besloten om ermee op te houden en niet te starten was ik zelf al lang onderweg geweest naar één van deze filialen natuurlijk.

Wordt vervolgd.. hoop ik!

Geen opmerkingen: