dinsdag 17 maart 2015

Blijmakers #1

Heerlijk met z'n tweeën in de cabrio, dakje eraf. Genieten!
In plaats van te blijven hangen in de gedachten waarvan ik somber word en waardoor ik eindeloos lang blijf piekeren, heb ik me voorgenomen om eens op te gaan schrijven waarvan ik blij word. Kijken of ik daar gelukkig van word ;)
Het mooie weer is al een enorme opsteker, de dag begint dus al goed!
Vanmorgen moest ik W. naar zijn werk brengen in Hoogeveen, dus heb ik meteen maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om te gaan winkelen met R.
Hij was het niet de hele tijd er mee eens dat ie in de wandelwagen zat, maar tussen de mopperbuien door heb ik nog flink wat leuke koopjes kunnen scoren! Daar word ik blij van; leuke spullen kopen en toch niet te veel geld uitgeven ;)

Zo fijn dat alle grote en leuke winkelketens ook allemaal te vinden zijn in Hoogeveen én dat ze ook mooi op loopafstand van elkaar zitten. Plus dat ik kan parkeren bij W. en daar ook R. kan verschonen, dat vergroot m'n winkelgenot ook natuurlijk. Maar ik vind het een ideale winkelstad.
Dit heb ik gevonden:

Voor L. 3 broeken in maat 122, want hij is in drie maanden tijd al 3 cm gegroeid (en 1 kilo, jeej! Handig die medicatiecontroles elke 3 maanden, zijn lengte en gewicht worden zorgvuldig in de gaten gehouden)! En dus toe aan de volgende kledingmaat. De groene sweatpants met ritsjes bij H&M afgeprijsd naar €7,-, fijn! Vindt hij zelf ook zo lekker zitten, als het aan hem lag draagt ie dat elke dag ;)
Bij Hema de donkerblauwe en blauwe broek, was 2 voor de prijs van 1, dus twee broeken voor €10,-.
 
Voor mijzelf een heuse designerblouse bij Hema van MOAM, een Nederlands designerscollectief welke speciaal voor Hema een collectie heeft ontworpen. Ook afgeprijsd, van €25,- voor €5,-. Yeah!
En, ook voor mijzelf, een make-overset voor m'n telefoon. Ik ben dol op printjes, vooral de grafische print. Leuk op woonaccessoires, maar ook op je telefoon. Ook voor de helft van de normale prijs, nu €3,-.
 
 
Bij Action slaag ik ook altijd wel, ik heb dit maal nieuwe lampenkapjes gekocht, nu in de aanbieding voor €1,69. Past perfect bij mijn inrichting! Een leuk roze bord (I love pink!) met inspirerende tekst ;) voor maar €1,59. Daar kun je het zelf echt niet voor maken.
Voor buiten een insectenhotel, voor €3,99 en vogelhuisje voor €1,29. Laten de bijen en vlinders maar komen!


Bij Xenos een leuk spreukenbord voor aan mijn inspiratiemuur, in de aanbieding voor maar €1,- en twee deurknopjes, €1,99 per stuk. Ik weet nog niet waar ik ze aan ga maken, maar ik kon ze niet laten liggen, zó leuk!


 En nu tijdens het typen van dit blog geniet ik enorm van mijn zelfgemaakte en zeer goed gelukte neonkleurige(!) notenblokjes (voor recept zie post van gisteren) en een kop koffie.

Zometeen komt mijn opa even oppassen op R. zodat ik nog even een stukje kan hardlopen voordat ik L. ga ophalen.

Én vanavond nog borrelen bij A in het vooruitschiet. Wat een heerlijke dag!

Geen opmerkingen: