dinsdag 31 maart 2015

Blijmakers #3

1. L. die vannacht voor het eerst droog is gebleven!!

2. Bij de Karwei superleuke kistjes met bloembollen scoren met 70% korting. De bollen zijn leuk voor in de tuin natuurlijk, maar vooral de kistjes zijn te gek! Één heeft inmiddels een plek op m'n aanrecht, heel handig om de oliën voor het koken in te bewaren :D


3. Van mijn moeder een Riviera Maison emmer krijgen, handig om al mijn grote kookgerei in te bewaren! Hoef ik niet meer te zoeken in meerdere lades en kan ik alles kwijt. Ik heb inmiddels al een behoorlijke collectie opgebouwd namelijk.

 
4. Laarsjes krijgen via de weggeefhoek. Het is leuk om mensen blij te maken met spullen die je zelf niet gebruikt, maar het is ook erg leuk om wat te krijgen wat jij zelf kunt gebruiken!

5. Naar de Paasbingo gaan met mijn moeder en vrienden en een set mooie mokken winnen van Marjolein Bastin!

6. L. die gisteren voor het eerst naar judo geweest is en het bijzonder goed gedaan heeft. Hij heeft zelfs al meegedaan, mijn dappere mannetje! En dat A. met ons mee wilde, daar ben ik haar erg dankbaar voor. En het kwam ook goed uit, want de auto wilde niet starten.

 
 
7. Dat de auto die niet wilde starten niet stuk is, maar erachter komen dat hij alleen met de juiste sleutel wil starten. Vriendlief had de sleutel meegenomen naar zijn werk namelijk (handig) en ik raakte behoorlijk in paniek toen de auto met de reservesleutel niet wilde starten. Maar dat lag aan de sleutel, daar zit geen startonderbreking op. Pfieuw!

8. Een film te leen krijgen van R. die dagen later nog door je hoofd spookt. "The life of David Gale", mocht je geïnteresseerd zijn.

Geen opmerkingen: