woensdag 25 maart 2015

DIY: Leuk je huis op met (budget) interieurstickers

Bij de Wibra is het meestal zo dat je er net tegenaan moet lopen, de leuke accessoires voor in huis. Tenminste, dat is mijn ervaring. Wanneer ik iets leuks in de reclamefolder zie staan is het bijna altijd al uitverkocht wanneer ik in de winkel ga kijken.

 Deze week liep ik dus toevallig tegen deze leuke interieurstickers aan, je hebt 2 vellen in een verpakking zitten voor €1,49. Geweldig goede koop toch? Het is ook erg veelzijdig te gebruiken, je kunt het op elk glad oppervlak plakken.


Ik heb er één op mijn keukenkastje geplakt.


Ik heb m'n spiegel versierd met live, laugh, love.


Met candle light heb ik mijn zelfgemaakte waxinelichtjes bewaarblik versierd.


Verdere mogelijkheden:
  • Beplak bijvoorbeeld een dienblad met een leuke tekst
  • Maak zelf een tekstbord
  • Plak een sticker op de deur
  • Of op het raam van/bij/naast de voordeur
  • Ook leuk als muursticker
  • Plak hem op een bloempot
  • Of op een vaas
  • Op een meubelstuk, bijvoorbeeld je servieskast
  • Op het hoofdbord van je bed
  • Op de kledingkast in de slaapkamer
Opties genoeg. Ik ga morgen kijken of ik nog meer varianten kan scoren, ik heb door het schrijven van dit blog ineens véél meer inspiratie gekregen :)

Geen opmerkingen: