dinsdag 7 april 2015

Blijmakers #4


1. Dat R. vanmorgen het pictobord van L. voor zichzelf ingericht had. Meneer wilde naar de dierentuin. Nou, dan doen we dat! Het was ook de laatste kans die we hadden, het abonnement loopt zaterdag af en is te duur om te verlengen dit jaar. Omdat de auto bijna 4 weken bij de maker staat hebben we de auto van opa en oma geleend, fijn dat dat zo kan! Het was een heerlijke ochtend in de dierentuin met z'n tweeën.
2. Dat mijn conditie goed genoeg is om in een redelijk tempo zo even 21 kilometer hard te lopen. Ik was alleen thuis gistermiddag, dus dan ga ik lekker even lopen. Best trots op mijzelf :D


3. Dat ik goedkoop een larikshouten vloer op de kop heb weten te tikken voor in de blokhut. Het is nogal wat werk, want hij is er niet heel uitgekomen en zat vastgelijmd, maar het lukt W. en mij toch om het zelf schoon te maken, op maat te maken én te leggen. We hebben ruim 1/3 deel erin liggen nu.


4. Leuke en zéér toepasselijke mokken (haha) gekocht bij de Action, voor €1,- per stuk. Ik heb 'm de de kinderen cadeau laten doen aan W., vonden ze alle drie erg leuk ;)


5. Dat mijn kinderen zo blij zijn met een cadeautje van €0,50 van de kringloopwinkel; voor R. een set kralen en voor L. een zakje knikkers. Een plezier dat ze er mee hebben!
R. maakt prachtige kettingen voor zichzelf en voor mij en L. kan eindelijk goed naspelen met Duplo hoe de vuilniswagen de containers leegt op donderdag :DGeen opmerkingen: