donderdag 16 april 2015

Blijmakers #5


1. Een gratis ijsje halen bij La Dolce in Coevorden, vanwege de lancering van de nieuwe app. Leuke app met veel kortingen, die ga ik zeker vaker gebruiken. Het weer was fantastisch, ik heb het ijsje met R. gedeeld en we hebben lekker op het terras gezeten met z'n tweetjes. <32. Een nieuwe combinatie van kwark met fruit uitproberen en ontdekken dat het heerlijk is! Magere kwark met frambozen, cacaonibs, kokos, lijnzaad en hennepzaad. Zoet en fris, lekker!
3. Lekker hardlopen met R. mee in de wandelwagen.


 4. Cadeautje van mijn  moeder voor mijn zoons, ze was een weekendje weg en kwam deze té leuke shirtjes tegen bij de Primark. Daar wil ik ook heen binnenkort, ik wil graag een nieuwe zomerjas dit jaar :)


5. Cadeautje van vriendin A., ze kwam dit tegen en moest meteen aan mij denken. De lieverd! Ben ik heel erg blij mee. 


6. Ook voor mij had mijn moeder een cadeautje meegenomen, een kussen van mijn (ons ;)) favoriete merk: Riviera Maison! Past perfect bij mijn fauteuil.


7. De freebies die W. krijgt als hij een training gehad heeft voor zijn werk, vorig jaar een jaarabonnement op Netflix, dit jaar een Dopper fles. Handig!


8. Een superlief kaartje krijgen van vriendin M. Ze weet ook altijd precies op het juiste moment een kaartje te sturen.

8. Door R. geplukte bloemen uit eigen tuin. Staan ook erg leuk op een vaasje inderdaad..


9. Mijn neonkonijn wat ik bij de Albert Heijn heb gescoord voor de helft van de prijs, paascollectie natuurlijk. Maar ook erg leuk wanneer het geen Pasen is!


10. Zelfgemaakt lasagne, zónder pakjes en zakjes gemaakt. Wanneer het mij lukt om een gezonde maaltijd te maken wat mijn gezin ook lekker vindt dan word ik daar heel erg blij van! 

Geen opmerkingen: