zaterdag 25 april 2015

Blijmakers #6


 1. Dat ik EIN-DE-LIJK een tafelloper gevonden heb die in de lengte over de tafel kan. Alle lopers die ik in huis had waren te kort. Dit exemplaar heb ik bij Xenos gevonden en hij was ook nog eens in de aanbieding voor de helft van de prijs! Ik heb er €4,- voor betaald, koopje toch? 2. Mama, een kameel! Aldus L., R. dacht dat het een zwaan was. Het is toch overduidelijk een flamingo?! Ik ben er erg blij mee, ook bij Xenos gevonden, voor €6,99.


 3. Dat de buitenlampjes van de Action weer op voorraad waren! En dat ze zo mooi lijken op de blokhut. En dat mijn opa ze er meteen aan gemaakt heeft :)


 4. Dat er vrijdag een man aan de deur kwam met een enorme bos bloemen, namens het bedrijf dat de straten vernieuwd aan de singels. Daar waar ik vorige week snoeihard onderuit gegaan ben met de kinderen op de fiets, vanwege de grote hoeveelheid zand op het fietspad. Erg attent dat hij even kwam informeren hoe het nu ging.


5. Wat een ontdekking, gedroogde bessenmix, smaakt heerlijk in de muesli inderdaad, ook vast erg goed in de bananencake. Wel jammer dat ik het pas ontdekt heb nu ze uit het assortiment gaan bij de AH in Coevorden, maar wel leuk dat ik ze met een flinke korting kon aanschaffen.


6. De potten met schelpen van de Action, €1,49 per pot. Staat zo al leuk als decoratie, maar je kunt er zoveel meer mee! Leuk om een spiegelrand mee te beplakken, om een ketting van te maken, om een tas of hoed mee te versieren etc. etc.


7. Soms tref je een buitenkansje. Die moet je dan ook meteen grijpen! En dat heb ik gedaan, ik heb 5(!) paar leren merkschoenen kunnen overnemen van iemand voor €30,-. Echt! Nike, Nubikk, AQA, Invito en Hobbs. Zo goed als nieuw, zonder gebruikssporen. Het was een gok, kopen via internet zonder te passen, maar ik ben superblij dat ik de gok durfde te nemen! Ik hoef de komende jaren geen nieuwe schoenen meer te kopen :D


8. Daar wordt je toch meteen blij van, dat koppie?! 


Geen opmerkingen: