woensdag 1 april 2015

Budgettip: Gratis boodschappen met de Scoupy-app

 
Want wie wil er nou niet gratis of voor een heel kleine prijs nieuwe producten testen? Ik wel hoor! Ik heb net dit gekocht bij de Jumbo en krijg binnen 2 werkdagen het geld teruggestort op mijn rekening. Een cashback actie dus. De soep kost me €1,-, voor  de overige producten krijg ik het volledige bedrag terug. Hoe ik dat doe?
 
Nou, dat gaat tegenwoordig héél erg handig en snel met de app van Scoupy, als je deze download en een profiel aanmaakt (kost je 1 minuut), kun je kijken wat er bij jou in de buurt in de aanbieding is.
Je kunt er elke week de nieuwste folders digitaal bekijken (handig) van veel winkels in de buurt en je kunt natuurlijk je voorkeuren aangeven.

Nu is er dus tot 12 april een actie waarbij je op een aantal artikelen de helft of zelfs het volledige bedrag terug krijgt!
  1. Je kijkt in de app welke cashbackactie je interessant vindt (ik hoef bijvoorbeeld geen gratis Story, maar met de Autoweek kan ik W. wel erg blij maken).
  2. Je koopt het artikel in de winkel en bewaard de kassabon goed.
  3. Je vult je naam en IBAN-nummer in op de coupon in de app
  4. Je maakt een foto van de bon
  5. Dit verstuur je via de app en je ontvangt een bevestigingsmail.
  6. Je aanvraag wordt beoordeeld en als alles goed is gegaan krijg je het geld weer teruggestort op je rekening. 
Graag gedaan ;)

Geen opmerkingen: