maandag 27 april 2015

Gewonnen: Madras van Patak's + lekker en simpel recept

Leuk, ik heb wat gewonnen! Er was een wedstrijd op de Facebookpagina van Patak's:

Vertel ons met wie jij jouw eerste smaakervaring van Madras wil delen en win!

  • Debbie Haveman Met de allerliefste natuurlijk: Wesley Tromp 
  • Klinkt goed, ik ben er benieuwd! Ik ben een groot fan van de Tikka Masala, ik laat me verrassen of de Madras net zo lekker smaakt. Pittig is ie in elk geval, dat is al een pluspunt. Het is mij niet snel te pittig, sterker nog, nooit te pittig eigenlijk. Ik gooi bijna overal chilipoeder op, er gaat wel elke maand een busje van 40 gram op hier in huis.

Er stond ook een goed klinkend recept bij, ik denk dat ik die ook ga proberen zodra ik de pot saus heb mogen ontvangen. Mijn wederhelft is een kieskeurige eter, maar krieltjes, bloemkool en spekjes kan ik hem wel voorzetten. Ik laat weten hoe het gesmaakt heeft! ;)

Ingrediënten:
  • 1 pot Patak’s Madras curry saus 450 g 
  • 200 g spekblokjes 
  • 500 g voorgekookte krieltjes 
  • 300 g bloemkoolroosjes 
  • peper en zout 
Bereiding:

Kook de bloemkool beetgaar.
Verwarm de oven voor op 180°C
Bak de spekblokjes uit en laat deze uitlekken.
Meng alle ingrediënten en de saus door elkaar.
Voeg peper en zout toe.
Schep alles in een ovenschaal en dek deze af met aluminium folie.
Plaats de schaal in de oven voor 30 minuten.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: