donderdag 23 april 2015

Hardlopen: Capri's met toffe print voor een budgetprijs

Vandaag heb ik deze gave sportcapri's weten te scoren voor een heel klein prijsje!Ik was natuurlijk voor heel iets anders bij de Action, maar zo gaat dat altijd bij mij. Ik ga heen om buitenlampen te kopen en kom terug met tassen vol met spullen waarvan ik niet wist dat ik het nodig had voordat ik de winkel binnen stapte, haha!

Het zijn sportbroeken die ook prima te gebruiken zijn om in hard te lopen of voor yoga.


Er zit, heel fijn, een aantrekkoord in de tailleband, de broek valt behoorlijk ruim namelijk! Er zit ook een sleutelzakje in, handig voor je sleutel (duh) of mp3 speler. Hij zit goed, ik heb er natuurlijk vanmiddag meteen een rondje in gerend, het weer was zo prachtig vandaag. En de prijs? €5,79 per broek. Het was dat de grijze slangenprint capri er niet meer was in mijn maat, anders was die ook in mijn winkelwagen beland natuurlijk.

Ik kan weer hip de straat op, ook in de zomer :D

Geen opmerkingen: