maandag 4 mei 2015

Blijmakers #7

Metalen bord, Zeeman €3,99. Voor in de blokhut.
Omdat geluk eigenlijk in heel kleine dingen zit maar je je daar wel bewust van moet zijn, ben ik begonnen op te schrijven waar ik blij van word.
Het leven kan heel leuk zijn, maar wanneer je een depressie hebt is het erg lastig dat op te merken. Daarom schrijf ik het voor mijzelf op, dat helpt.

Inmiddels is het een wekelijks iets, ik probeer elke week een opsomming te maken van wat mij blij maakte de afgelopen week. Deze week was het de week van de zeer attente mensen in mijn omgeving. Ik zal een opsomming maken:
1. Een berichtje krijgen van een kennis dat ze nog wat kleertjes heeft die haar zoontje te klein zijn, of ik er belang bij heb?  Absoluut! Dank je wel R.


2. Een berichtje krijgen van F., of ik deze melk ook drink? Want ook zij hadden de monsterdoos besteld, maar gebruiken dit niet. Natuurlijk, graag!


3. Mijn moeder die een bakje gojibessen voor me heeft. Ze vindt ze toch niet zo, of ik het wel wil? Zeker weten! Lekker in de havermoutpap.


 4. Oma die langs komt en een bak kokosolie mee heeft genomen. "Ja ach, het was zo'n mooie aanbieding, dat ik er ook meteen één voor jou meegenomen heb." Lieve oma. Die ook zondagmiddag op R. gepast heeft zodat ik lekker met W. kon gaan fietsen. Even met z'n tweeën sporten, heel erg fijn.


5. Vriendin A. die zaterdag op visite kwam en een bloemetje voor me mee nam, vanwege de teleurstelling van vrijdag. De schat!

6. De overbuurvrouw die nog een stapel rubberen tegels had liggen, of wij die wel wilde hebben? Echt wel! Wordt het speeltoestel (met name de schommel) toch net iets veiliger.

7. De overbuurjongen die zijn oude loopauto kwam brengen, als cadeautje voor R. (eigenlijk voor L. in eerste instantie, maar die is er al iets te groot voor). Lieverd!


8. Naar de geitjes en hertjes gaan met de kinderen, R. die de geiten voert en L. die het brood heel dapper een eindje verderop over het hek heen gooit. Want dat is toch wel eng, zo'n beest zo dichtbij.

shirt 1 en 2 van Zeeman, €2,49 en €2,99, shirt 3 van Hema, €5,-
Hema, longsleeve €4,-, t-shirt €4,99
 9. Even een uurtje helemaal voor mijzelf hebben en in mijn eentje de stad in gaan. Mooie shirts voor de jongens gescoord voor een klein prijsje.


10. Dat m'n stiefbroertje D. op R. gepast heeft zaterdagavond, zodat ik even met W. op stap kon (L. had logeerweekend, dus sliep zaterdag op het KDC). 
Helaas was er niet echt iets te beleven in het centrum van Coevorden, maar we hebben toch een leuke avond gehad met z'n tweetjes. 
Echt praten met elkaar kwamen we nu wel aan toe bijvoorbeeld, iets waar je thuis toch niet zo snel aan toe komt omdat er dan altijd wel iets te doen is of er andere afleiding is. 
En veel lachen, wat heb ik toch heerlijk gelachen met W.  <3

Geen opmerkingen: