zaterdag 16 mei 2015

Blijmakers #8


1. Lekker wandelen met de kinderen op een zonnige dag en de pluisjes van de paardenbloemen afblazen. 2. Mijn Moederdag cadeaus natuurlijk! L. heeft op het KDC een mooie kalender ingekleurd met op elke maand een leuke foto van hemzelf.
Van beide jongens kreeg ik een rode roos en een reep Tony's Chocolonely, van W. kreeg ik een heel gave keukenmachine in een superhip turquoise kleurtje <3


2. R. in zijn nieuwe legging met gitaren print all-over, 2 stuks voor €9,95 bij H&M. Wat staat hem dat toch schattig! Oh, hij moet natuurlijk ZELF zijn haar borstelen. hij is tenslotte al 2.


4. De kids die beide bij oma op schoot willen en naar een katten-bloopers-filmpje kijken :D

5. Dat je moeder een bakje zelfgemaakte pasta meeneemt als ze op bezoek komt. Was weer heerlijk, mam! Ook fijn dat ik een dag niet hoef te koken.


6. Mijn fotoplankje (van Action) heb ik onder handen genomen, ik heb er drie haakjes aan gemaakt. Zo kan ik er ook nog iets aan de onderkant aan hangen. 

De Rivièra Maison hanger heb ik van mijn moeder gekregen, een vogelhuisje van Xenos, de dromenvanger heb ik in de wereldwinkel gekocht. Zo jammer dat deze weggaat uit Coevorden! Wel is alles nu met 40% korting te koop, dus als je nog een leuk cadeautje zoekt, een dromenvanger, wierook, sieraden of Boeddhabeeld, nu is het moment om dat te doen. 
Het & teken is van karton (Xenos) en heb ik met wol omwikkeld, op de foto staat mijn in 2012 overleden schoonvader, het glitterhert heb ik ooit bij de AH gekocht. De sterretjes met lampjes slinger (op batterij, lijkt erg leuk 's avonds) komt van de Action.7. Het tijdschriftenrek wat ik bij de Hema heb gekocht, met korting. Normaal €14,-, ik kreeg hem mee voor €10,- omdat ie wat verbogen was. Is gelukkig zo terug te buigen. Is mijn wanstaltig lelijke toilet wel iets door opgeknapt ;)


8. Mijn hangstoel! Heb ik via Marktplaats kunnen kopen van iemand in Coevorden, nieuw in de verpakking voor €10,-. Laat het mooie weer maar komen, kan ik lekker relaxen wanneer de kinderen buiten spelen.


9. De wandplank in de vorm van een wolk. Die heeft mijn stiefvader zelfgemaakt voor zijn jongste zoon, nu hangt hij op de kamer bij mijn jongste zoon.


10. Dat vriendin M. en ik elkaar op dezelfde dag een kaartje sturen. Hoe is het mogelijk, niet? Voelen we dan toch aan op de een of andere manier ;) De auto staat al ruim 10(!!) weken bij de garage, nog gevolg van het ongeluk van Wesley in september, ik ben dus maar zeer sporadisch in het bezit van een auto en kan weinig afspreken. Een kaartje sturen kan altijd gelukkig.

Geen opmerkingen: