vrijdag 15 mei 2015

Budgettip: Gratis boodschappen met de Scoupy app #2!


Ideaal! Echt, dat dit nog niet eerder op de markt was. Het merk Mani heeft nu portiezakjes met daarin een heerlijke combinatie van amandelen, pistaschenoten, cranberries, pompoenpitten en rozijnen. Lekker als gezond en verantwoord tussendoortje, maar ook héérlijk om als lunch te eten gemengd met magere kwark. Ook doen ze het goed in de bananencake, maar goed, wat smaakt er nou niet lekker in de bananencake toch?
Mijn lunch was als volgt:

  • 250 gram magere kwark
  • 1 zakje berry & nuts van Mani
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 eetlepel honing
  • 1 banaan, in plakjes

Dit is een goede post-workout lunch, met veel eiwitten, vezels en gezonde vetten. Voedzaam en vullend, hier kan ik wel op vooruit tot aan het avondeten :)

Mani was nu in de aanbieding, met de Scoupy app kon ik de helft van de aankoopprijs weer terug krijgen, normaal kost een pak met 3 zakjes €2,79 bij de Jumbo. Als jij dat ook wilt, dat kan nog 2 dagen! 

Er stonden weer leuke acties in, ik heb met de app gratis Optimel kwark, Kips leverworst en Target kip kunnen proberen. Deze coupons zijn nog acht dagen geldig, dus ook jij kunt dit gratis gaan proberen! 

Benieuwd naar wat de volgende acties zullen zijn, ik probeer graag iets nieuws, als dat met korting of zelfs helemaal gratis kan is dat nóg leuker ;)

Geen opmerkingen: