donderdag 4 juni 2015

Blijmakers #10


1. Uit eten gaan met mams, oma, tante en nichtje bij de Japanner in Emmen. We hebben ons buikje mooi rond gegeten in de sushi en Japanse gerechten. Ze hebben er ook zwart sesam ijs, een heel bijzondere maar erg lekkere smaak!


 2. Met mooi weer op de dag dat W. ook vrij is de stad in lopen en een ijsje eten bij la Dolce.


3. Bij Het Goed een Armani broek gescoord voor €9,95, als nieuw en su-per lang! Helemaal volgens de laatste trend, namelijk met uitlopende pijp. Ben ik dus toch overstag gegaan ;)


4. Twee t-shirtjes voor L. gevonden bij de Zeeman, blauw met grafische print en borstzakje en een antracietkleurig shirt. Ik ben een grote fan van zwarte kleding, ook voor kinderen! Je ziet het nog niet veel, dus als ik iets leuks tegenkom, neem ik het ook vrijwel altijd mee.


 5. R. die erg blij is met zijn nieuwe schoenen. Hij is alweer een maat omhoog gegaan, meneer draagt sinds gisteren maat 23.


6. Bij Het Goed tegen de Ikea hobbeleland aanlopen, hier slechts €6,95, is nieuw €29,95. R. klom er meteen op, die kon ik dus niet laten staan.


7. Dat je verzorgingsartikelen ophaalt bij de Op = Op en dat je dan een goodiebag meekrijgt, omdat je meer dan €10,- besteedt hebt en ze vandaag de 100e winkel geopend hebben. Nice! 8. Buiten eten, een lekkere lauwwarme kikkererwtensalade.


9. Een Hugo Boss polo vinden voor een klein prijsje voor W. bij het Klaverblad. 10. Broertjes <3

Geen opmerkingen: