maandag 29 juni 2015

Blijmakers #12


1. Zomaar een bosje tulpen krijgen bij de Jumbo wanneer je daar op zondag net voor sluitingstijd een paar boodschappen haalt. Anders moest ze ze toch weggooien, dat was ook zo zonde. Lief!2. Mijn mediterraanse pakket van Delicious. is gearriveerd! Wat een lekkere dingen zitten er in zeg, dat voor maar €14,- inclusief verzending!


3. IJs eten met mijn jongste in de stad. Ik kan La Dolce niet meer ongezien voorbij lopen. L. taalde er niet naar (nog steeds niet), maar R. dubbelop! Hij geniet daar zó van, ik dus ook. :)


4. Dat A. en R. op onze weekendkaarten de zondag heen konden naar Pinkpop (wij zijn zelf zaterdag heen geweest, jongste zoon heeft bij A. en R. geslapen :D). En dat A. dan een hoedje voor mij meeneemt, "Ik weet wel hoe jij bent, jij vindt dat heel leuk, maar bent ook zuinig en koopt het dus niet. Daarom nemen wij hem voor je mee". Klopt precies, haha! Fijn, zo'n vriendin die je zo goed kent. En lief!


5. Dat vriendin M. nog steeds kaartjes stuurt. Een klein gebaar misschien, maar dat doet me altijd heel erg goed. En dat weet ze. Lief!6. Koken met restjes omdat weggooien zo zonde is of ik geen zin/tijd/geld heb voor boodschappen en kijk wat ik kan maken met wat is nog in huis heb, waar dan heel lekkere en verrassende maaltijden uit voortkomen! Dat geeft veel voldoening :D

  • Gnocchi met stoofvlees, is erg lekker! De volgende dag heb ik het restant wat nog over was gegeten met een blik sperziebonen, ook een goede combi (koken met wat er nog in huis was).
  • Een salade van roerei met komkommer, paprika en feta (eieren waren op datum, paprika en komkommer zaten al wat zachtere plekken op)
  • Een panini met rode pesto en kipfilet, verrassend lekker (kipfilet was bijna over datum).

Geen opmerkingen: