dinsdag 16 juni 2015

Budgettip: Shoppen bij Primark Eindhoven

Zaterdag ben ik naar Pinkpop geweest, maar we hebben op de heenweg een tussenstop gehouden in Eindhoven, want daar zit een Primark! En Starbucks, wel drie zelfs.
Ik ben dol op de caramel macchiato, ook hebben ze altijd van die heerlijke baksels erbij, ik ben deze keer gegaan voor de caramel pecan brownie. Overdosis suiker, maar ontiegelijk lekker!


Ik ga ongeveer eens per jaar er naartoe, de Primark, vaak is dat wanneer we op vakantie zijn ergens in de buurt. Nou ja, ik ben er nu 3 keer geweest sinds ze in Nederland zitten, een keer in Almere met m'n schoonzus en nu twee keer in Eindhoven met W.

Ik vind het zo heerlijk om er rond te dwalen en alles te bekijken, ze hebben ook zo reusachtig veel! Ook de kinderafdeling biedt heel erg veel keuze voor mijn zoons. Ik slaag er altijd, als het aan mij ligt loop ik een hele dag rond daar om alles te kunnen bekijken, in de praktijk kwam het deze keer neer op een uurtje rondlopen en heel snel zoeken.

Ik wilde voor mijzelf namelijk nog graag een maxirok, zwart en aansluitend. Voor de kinderen stonden er korte broeken op het lijstje en voor L. nog een paar sandalen.

Dit is het geworden: Voor mijzelf een badpak, bikinitopje, 4 t-shirts, 2 hemdjes, cape, zonnebril, vestje en hoed. Voor R. een t-shirt, korte broek en 5-pack onderbroekjes.


Voor L. een blouse, korte broek, 2 t-shirts, 1 joggingbroek, 1 paar lage schoenen, 3 hemdjes en een paar sandalen (niet op de foto).

Voor dit alles was ik het ongelofelijke bedrag van €103,50 kwijt. Niet te geloven toch? Primark is al niet duur, maar als ze artikelen in de sale hebben koste het echt haast niks. Die cape was bijvoorbeeld maar €3,- (normaal €25,-), evenals het badpak (normaal €16,-).
Dat is een ritje naar Almere of Enschede (de dichtstbijzijnde vestigingen vanaf Coevorden) wel waard. Wij kunnen weer hip de zomer in.

Geen opmerkingen: