woensdag 3 juni 2015

Gratis kattenvoer: Product testen voor Purina ONE


Gisteren werd er een pakketje bezorgd, voor mij. Nou had ik toch helemaal niets besteld meende ik? 
Ik begon al te twijfelen aan mijzelf, dus heb ik maar snel het pakketje open gemaakt. 

Ik ben één van de 5000 gelukkigen die kattenvoer mag uittesten van Purina ONE, dat voer in die groene zakken. 
Oh ja, na mijn mailbox te hebben uitgespit bleek dat ik 22 mei hier al een bericht over ontvangen had, dat was mij dus even weer ontgaan. Heb ik vaker last van de laatste tijd, mijn geheugen staat op non-actief het grootste deel van de dag. 


het gewillige testsubject
Maar leuk, ik wil altijd graag iets nieuws testen! Of nou ja, mijn katten in elk geval, ik ga het natuurlijk niet zelf opeten (joh!).

Ik moet wel even een foto of video maken van de kat terwijl hij het product test, no problemo! En een beoordeling schrijven. Prima!

Mijn katten lusten alles. Ze eten graag met de pot mee, ook de kinderen hebben dat al door en stoppen ze met liefde wat toe tijdens de maaltijd. De katten zitten dan tijdens het eten ook fijn in een andere kamer en mogen binnenkomen als wij het eten op hebben, om de restanten (van de vloer) op te eten. Ze fungeren goed als stofzuigers, die katten van mij. 
Mijn kinderen eten nog niet erg netjes, de oog-handcoördinatie is niet altijd erg sterk, er valt nogal eens iets van de vork.

Maar goed, droge brokjes krijgen ze ook (de katten), Whiskas is favoriet en die koop ik wel eens als ie in de aanbieding is. Verder moeten ze het doen met de kilozak droge brokken van de Jumbo voor €0,99 per zak, daar zijn ze ook iets minder van gecharmeerd, wat als voordeel heeft dat het bakje niet meteen leeg geschrokt wordt. 

Want het was niet af te knipogen, Axel (de rode, Ozzy is de zwarte) had het bakje in een oogwenk leeg. Ook de volgende dag met een andere smaak was het enthousiasme even groot.

Dus Purina ONE, mijn katten zijn fan! Ik iets minder, doordat het wel wat prijziger is dan het voer wat ik normaal koop. Maar ik zal het in de toekomst zeker vaker kopen en kan het iedereen die graag kwalitatief goed voer wil voor zijn katten absoluut aanraden!Geen opmerkingen: