maandag 15 juni 2015

Vaderdag: (Budget) cadeautips

De derde zondag van de maand juni is het vaderdag! Als je kinderen hebt die naar de crèche, peuterspeelzaal, school of KDC gaan hebben ze ongetwijfeld iets leuks voor papa geknutseld. 

Er gaat natuurlijk ook niet boven het met zorg gemaakte knutselproject van je kind, maar mocht je zelf nou ook iets voor je partner willen kopen óf voor je eigen (stief)vader, bij deze enkele leuke en originele cadeau-ideeën waarvan ik zeker weet dat ik mijn vriend en mijn stiefvader er blij mee kan maken.


Vaderdag wens

1. Een (gepersonaliseerde) chocoladereep van Tony's Chocolonely 

Bestel in de webshop een lekkere chocoladereep van de allerlekkerste chocolade, gegarandeerd slaafvrij. Goed bezig!
Met de kortingscode NPL krijg je ook nog eens 20% korting op deze goddelijke chocolade, dus als je toch besteld, doe er ook meteen één voor jezelf ;) 
Verras je (stief)vader/vriend/man met een gepersonaliseerde wikkel om de reep voor maar €5,29, nog leuker (geldt de korting niet op helaas)!


I ♥ Papa

2. Trek je kind(eren) dit shirt aan, mooi statement. Heb ik 6 jaar geleden besteld, toen droeg L. hem voor W.'s eerste vaderdag. En voor R. 2 jaar geleden, ook met deze tekst. De kwaliteit van de shirts en de bedrukking is heel erg goed, de shirtjes zijn vaak gedragen en gewassen, maar de bedrukking bleef top.

Nu hier met kortingscode papa20 te bestellen vanaf €13,56. Ze hebben nog veel meer leuks wat je kunt personaliseren, bijvoorbeeld een handdoek, lunchbox of sporttas.3. Een boxershort van Bjorn Borg valt altijd goed in de smaak hier. Ik zag dat ze nu bij de Trekpleister in de aanbieding zijn (aanbiedingsprijs en daar dan weer de helft van, want 50% korting op alles met een roze sticker), ik heb er één weten te scoren voor slechts €7,-! Wel moet de papa (heel) smal óf heel breed zijn, de maten die in Coevorden nog lagen waren XS, S, M en XXL. Gelukkig is M prima voor W. Vorig jaar gegeven: printable poster en lijst van Xenos.
Gekocht bij Hema voor slechts €1,-
3. Een mooi tekstbord, zelfgemaakt, zelf geprint of zelf gekocht. Zoek op mijn Pinterest pagina het bord Free printables voor de leukste gratis printbare posters, hoef je alleen maar een leuk lijstje te kopen (Action, Hema, Xenos) en de poster uit te printen en in te lijsten. 
4. Ook bij Hema, daar hebben ze zoveel leuke hebbedingen en kleine cadeaus, vond ik deze geweldig leuke sokken. Toffe print toch? Loopt papa er weer hip bij. En zitten vier paar in een doos, kost €6,-5. Nogmaals tip ik deze leuke mok(ken), te krijgen bij de Action voor iets meer dan €1,-!

Geen opmerkingen: