vrijdag 14 augustus 2015

Blijmakers #15


 1. Mijn tweedehands Zandstra skeelers die ik voor een klein prijsje via Marktplaats heb gescoord in Hoogeveen. Echte lange-afstand-skeelers, ik mag hopen dat de wieltjes langer meegaan dan 50 km zoals met de vorige het geval was!
 2. Dat mensen zo attent zijn om iets voor je mee te nemen wanneer je iets weggeeft. Daar word ik echt blij van :)


3. Hoe kun je hier nou niet blij van worden?


4. Mijn nieuwe keukenweegschaal, omdat de oude wel aan het eind van zijn latijn was en niet meer accuraat woog. Tsja, wat heb je dan aan een weegschaal, niet?
Weer van Sencor, net als mijn keukenmachine en staafmixer, alleen niet in de hippe turquoise kleur. Die was er ook wel, maar dan niet met uitneembare schaal. En dat leek mijn wel donders handig!


5. In de afprijsbak van de Alber Heijn kwam ik deze gietijzeren braadpan tegen. Nu slechts €20,- én geschikt voor inductie. Die heb ik mijzelf maar cadeau gedaan, ik kook tenslotte graag gezond nu, dus kwaliteitspannen is dan wel een goede investering. 


6. Gewoon een pot thee zetten voor mijzelf. Waarom doe ik dat toch niet vaker?


7.. Wierook branden, vooral in de combinatie met de radio op Classic FM, daar word ik wel zen van. W. houdt niet zo van de geur, dus brand ik dat gewoon lekker overdag ;)


8. De speelkamer is, op de slaapbank die we nog moeten aanschaffen na, helemaal klaar! Ik heb (lang leve Marktplaats!) nu eindelijk mijn gedroomde kastenwand, met ruimte genoeg voor al m'n boeken en dvd's (nou ja, nadat ik een schifting had gedaan en alle boeken die ik niet meer boeiend vind of toch niet meer ga lezen heb weggedaan). Man, wat een lading dvd's hebben we!
Ben je nog op zoek naar een film, wij hebben hem ongetwijfeld. Dvd-o-theek Tromp, haha.
Nu wanneer ik er zin in heb alles weer op alfabetische volgorde zetten, dat zoekt toch een stuk makkelijker ;)

Geen opmerkingen: