zondag 30 augustus 2015

Budgettip: Shoppen bij De Tuinen met fikse korting!Heerlijk vind ik het om rond te snuffelen bij De Tuinen, wat een mooie winkel is dat toch ook! Ik kijk mijn ogen uit bij alle verschillende producten. Ik ben vooral erg dol op de etenswaren en ben er nu al twee keer toevallig aan het eind van de maand geweest, waardoor ik erachter kwam dat ze de producten waarvan de houdbaarheidsdatum tot het eind van de maand loopt enorm afprijzen!
De eerste keer dacht ik dat ik enorm veel geluk had, de tweede keer kwam het besef dat het toch geen toeval was.

Ik hecht zelf namelijk niet bijzonder veel waarde aan houdbaarheidsdata, dat is de uiterste verkoopdatum en bijna nooit de uiterste gebruiksdatum. Vertrouw je zintuigen, als het goed ruikt, er nog goed uit ziet en het goed smaakt is het nog prima te eten!

Bij De Tuinen worden de dingen flink afgeprijsd, voor de helft van de helft, dus met 75% korting heb ik de volgende koopjes gescoord:

1, Gedroogde appel. Heerlijk als snack, de zak was dan ook snel leeg ;) €0,60 kostte het nog.

2. Australische honing, heerlijk sterke smaak. Op de verpakking staat dat het vooral geschikt is voor marinades en in baksels, ik heb er mijn kokoschocolade mee gemaakt en het gaf het echt een heerlijke kruidige zoete smaak. Pot van 340 gram voor €1,40.

3. Gepeld hennepzaad met kaneel voor €1,49. Lekker in de yoghurt met muesli, in een salade of als topping bij mijn zelfgemaakte ijs, het geeft het een nootachtige smaak en wat extra bite.

4. Dilmah groene thee met kaneel. Die was gewoon afgeprijsd, omdat ie uit het assortiment ging. pakje met 20 zakjes voor maar €1,-

5. Kokosmeel, 500 gram voor €1,25. Lekker in de bananencake bijvoorbeeld, om in plaats van de tarwemeel te gebruiken.

Geen opmerkingen: