woensdag 26 augustus 2015

Budgettip: Spotgoedkope sportshirts

Sportshirts €2,50 per stuk(!)
Normaal gesproken is de Wibra al niet duur. Als je iets koopt wat in de aanbieding is, dan is het echt goedkoop. Maar de overtreffende trap hiervan is de opruiming die sinds deze week gaande is. Alles wat is afgeprijsd is nu namelijk voor de helft van de afgeprijsde prijs! Echt waar! Ik was er gisteren  en heb heel wat leuke dingen gekocht voor echt een schijntje.

Met weer als dit (lees plusminus 20 graden) ren ik graag in een korte broek met een shirt met lange mouwen. Ik had zaterdag bij de Wibra in Hoogeveen al een shirt gekocht in het mintgroen, deze was afgeprijsd naar €5,-. Niet duur voor een hardloopshirt, plus hij zat prima.
Dus dacht ik, laat ik eens kijken bij het filiaal in Coevorden of ze de shirts daar toevallig ook nog hebben, ik had geluk. Dubbel geluk, want én de shirts waren er nog én ze waren nu nog eens voor de helft van de prijs die ik zaterdag betaald heb. Nice!

Ik heb natuurlijk nog even verder gekeken, zo goed als dat ging met een drammende peuter, en scoorde een echt leren jasje voor maar €12,50(!!), twee blouses met schattige print (ik twijfelde nog even of ik dat nog wel kan dragen op mijn eenendertigste, all-over hartjesprint, maar als ik er blij van word dan mag ik dat vond ik ;)) en een leuke polo met tropische print (ik ben echt dol op de mode van afgelopen zomer, I love prints) en een altijd-handig-hemd.

Ik heb me laten vertellen dat het filiaal in Coevorden een redelijk klein filiaal is waardoor ze in verhouding veel op voorraad en weinig in de winkel hebben, vandaar dat er nog zoveel leuke spullen tussen zaten bij de opruiming.
Dus; gauw naar de Wibra bij jou in de buurt en even neuzen in de bakken en rekken, wie weet wat voor een leuks je nog kunt vinden voor een héél klein prijsje!

Suede donkerrood jasje €12,50
Polo voor R., €1,75 en hemd voor L, €1,-
Blouses €2,50 per stuk

Geen opmerkingen: