maandag 31 augustus 2015

DIY: Fruitkistjes-kast

Fruitkistjes, superleuk vind ik ze! Je kunt er ook zoveel leuke dingen mee/van maken, wat dacht je van een bijzettafel of nachtkastje? 


Of aan de muur als pronkkastje om je mooiste spullen in te zetten. Of...

Je maakt er een kast van! Ik kreeg een berichtje van N. dat ze nog 5 kistjes had voor me, omdat ze wist dat ik die wel graag wilde hebben dacht ze aan mij toen ze weer een stapeltje had. Zo blij mee dat ik zulke mensen in mijn omgeving heb!Daar kan ik mooi wat spullen in kwijt en is het buiten ook meteen wat aangekleed, want ik vond het best kaal.
Het is echt een soort van pronkkast geworden, die ik natuurlijk elk seizoen kan aanpassen.
In de zomer een mooie krans met schelpen, in de herfst van bladeren/dennenappels etc. Halloween, Sinterklaas en kerst zijn ook erg leuke thema's om iets mee te doen. Ideeën genoeg!

Ik heb de spullen er wel al voor in huis, om een schelpenkrans te maken bijvoorbeeld, het is er alleen nog niet van gekomen.
Eerst zorgen dat mijn werkplek in de blokhut (nou ja, sport- annex knutselhut inmiddels) af komt, dan heb ik alle ruimte om mijn spullen ook even te laten liggen, mocht ik nog niet klaar zijn.
Dat is wat me nu er vaak van weerhoudt om creatief bezig te zijn, er gaat best wat tijd zitten in het klaarzetten en opruimen en daar heb ik niet altijd zin in ;)

Geen opmerkingen: