zondag 20 september 2015

Blijmakers #17


1. Naar de dierentuin in Emmen gaan met m'n jongste als L. logeerweekend heeft of met het hele gezin heen gaan. Dankzij de Rabobank Emmen - Coevorden konden we voor €8,50 p.p. heen (R. is nog gratis, normaal kost het €23,- p.p.)! En met Optimel eurosparen kan ik ook toegangskaarten kopen met 50% korting. Wie spaart bespaart ;)


2. Kleding kopen voor L. voor een heel klein prijsje: sweater bij de Action voor €5,99, de broek bij de Hema voor €3,-.


3. Bij diezelfde Hema liep ik tegen deze lange, echt leren handschoenen aan. Handig, want doordat ik zo lang ben, zijn de mouwen van jassen vaak net wat te kort. Ze waren maar €3,-(!), de korte leren handschoenen lagen er voor €1,-. Niet te geloven, daar kan het toch niet eens voor gemaakt worden?
Ook de wollen sjaal, handgebreid met leuke pompons was in de aanbieding, namelijk €1,-. Het is dat ik niet meer nodig heb, want er lagen nog veel meer soorten sjaals voor maar €1,-!


4. Naast het oude pand van Blokker zit een outletstore van Bluff en Peter Shop, daar scoorde ik deze paarse skinny jeans van Cars voor €2,50. Hij zit als gegoten! Een aanrader om heen te gaan wanneer je tienerzoons, dochters of een wat grotere damesmaat hebt, ik heb veel leuk spul gezien voor heel kleine prijsjes. 


5. Ik heb mijzelf getrakteerd op een blik vol geluk, Leuk om iemand cadeau te doen trouwens. Er zitten 50 kaarten met spreuken in. Leuk om de dag mee te beginnen, om even te focussen op wat belangrijk is in het leven.


6. Mijn hippe nieuwe legging voor yoga en mijn yoga-sokken! Ziet er wat apart uit die sokken, maar ze zijn bijzonder handig. 


7. Nieuwe sneakers voor L. Ik kreeg een waardebon van Schuurman schoenen en ik had nog een VVV-bon, ik hoefde maar €15,- af te rekenen bij de kassa. Fijn, want L. verslijt zijn schoenen eerder dan dat ie eruit groeit tegenwoordig.

Geen opmerkingen: