woensdag 16 september 2015

Budgettip: Gratis boodschappen met Scoupy #2

Weer waren er een aantal leuke aanbiedingen om producten gratis of met een vette korting te proberen met Scoupy! En ook gezond deze keer, dubbel fijn dus :)1. Arla Skyr. IJslandse yoghurt, je hebt vast wel al eens de reclame voorbij zien komen, ik was dan ook wel erg benieuwd naar dit product. Wat maakt dat dit een aanvulling is op het huidige toch al uitgebreide assortiment?


Het bevat alleen maar magere yoghurt, aan de naturel versie is niets toegevoegd. De cranberry en honing variant zit behoorlijk wat suiker in, maakt het toch veel minder gezond.
Het bevat in vergelijking met de magere kwark die ik normaal koop veel eiwitten (11 gram tegenover 9 gram) en weinig koolhydraten (4 gram tegenover 5,5 gram). Wel iets meer kcal, 65 tegenover 59 in de kwark.
De smaak is wat zurig, net zoals de magere kwark, maar het is heerlijk dit en romig, vergelijkbaar met Griekse yoghurt.
Lekker, maar met 1,59 euro toch wel behoorlijk aan de prijs.

2. Valess filetstukjes. Ik heb er mee gewokt en het in plaats van kip gebruikt in dit wokgerecht wat ik toevallig nog in de voorraadkast had staan. Vriendlief heeft het verschil niet eens opgemerkt zal ik je vertellen :D Echt een aanrader!
3. Verival Biologische en glutenvrije muesli, normaal 4,49 euro, nu met 1,75 euro retour bij aankoop.
Dat wilde ik wel proberen, ik ontbijt graag met yoghurt met muesli! En biologisch vind ik sowieso prettig, dan weet je zeker dan er geen bestrijdingsmiddelen gebruikt zijn bijvoorbeeld. Wel zit er rietsuiker in, om voor suikervrij te gaan is het het beste om zelf je muesli te maken. Kokos en abrikoos is een heerlijke combinatie, ik vind deze variant heerlijk! Leuk om het zo met korting te kunnen proberen.


4. Sultana Volgraan. Volkoren biscuits met een bosbessenvulling, handig voor de trek onderweg. Ook hier zit flink wat suiker in, wel is het een vooruitgang dat het van (deels) volkoren tarwemeel gemaakt is en er tarwezemelen in zitten, dat maakt dat het ook goed vult. Mijn jongste zoon heeft er ook met smaak van gegeten.


5. Orangina! Niet op de foto, maar dit heb ik bij de AH gehaald de eerste 4 producten bij de Jumbo.
Orangina, sinas met vruchtvlees. Echt jeugdsentiment, vroeger vond ik dat wel lekker. Nu heb ik het voor vriendlief meegenomen, ik drink zelf geen frisdrank meer. Normaal kost een fles van 1,4 liter 1,89 euro.

6. Quinoa soep (1,55 euro), de gezonde variant op de cup-a-soup zeg maar, met aanzienlijk minder zout. Ik ben voor de tomatenvariant gegaan, ook kip en groente zijn verkrijgbaar (bij AH).

Al met al zijn het 6 producten, 5 gratis en 1 met korting die ik kan uitproberen oftewel een korting van 11,30 euro. Nice! Je hoeft alleen maar de app van Scoupy te downloaden, de rest wijst zich vanzelf ;) Ik had het geld al na twee dagen op mijn rekening staan.

P.S: Er waren nog meer producten om te kopen met korting, karnemelk van Arla of Corona bijvoorbeeld, maar ik koop alleen de dingen die ik ook daadwerkelijk gebruik.

Geen opmerkingen: