woensdag 23 september 2015

Gewonnen: Waardebon Goodmorning Sunshine

Heerlijk vind ik het om iets te winnen! Met name omdat je dan nieuwe artikelen kunt uitproberen die je zelf niet zo snel zou kopen. Zo heb ik via de kinderkledingblog Just by Manon de webshop Goodmorning Sunshine ontdekt, een ontzettend toffe kinderkleding boutique met hippe en high-end merken als Circle of Trust, I dig denim en Bandit kids.
Ik heb de Facebookpagina geliked om ze te kunnen volgen en zo heb ik een waardebon van €25,- gewonnen!


Heerlijk om met korting heel erg leuke kleding te kunnen aanschaffen. Ik heb voor R. het shirt links
gekocht, voor L. de sweater rechts. Toevallig allebei van het merk Sorry 4 the mess, een stoer label met veel rockinvloeden, mij op het lijf geschreven (en mijn kinderen dus ook :)).

Ik heb de sweater en het shirt in de sale gekocht, zoals ik al zei is het high-end kleding, met ook een bijbehorend prijskaartje. Het is echt kleding om een statement mee te maken, origineel en uniek, om je mee te onderscheiden van de rest vind ik. Het zal niet snel gebeuren dat je kind hetzelfde draagt als een ander met deze merken. Ik ben ook helemaal verliefd op de trui van Yporque en de blouse van Sorry 4 the mess, ik hou wel van zwarte kleding voor kinderen en aparte prints.


De bestelling was ook snel binnen, na twee dagen lag het al in de bus. Prachtig ingepakt in vloeipapier met een handgeschreven kaart erbij van de eigenaresse, een cadeautje om het zo te ontvangen, dat beetje extra aandacht maakt het wel heel speciaal. Deze webshop staat absoluut in mijn favorietenlijst en kan ik zeker aanraden!Geen opmerkingen: