zaterdag 19 september 2015

Gewonnen: Week kraamhuur bij mijnTafel Emmen

mijn kraam bij mijnTafel
MijnTafel is een erg leuk concept wat mij zeer aanspreekt. Het komt er in het kort op neer, voor wie het nog niet kent, dat je je eigen stelling huurt in de winkel voor een bepaalde periode. Je kunt daar je eigen spullen verkopen gedurende deze periode. Ook kun je aanvullen wanneer je wilt, handig!

Leuk om te doen wanneer je een webshop hebt en toch een fysiek verkooppunt wilt hebben, wanneer je heel creatief bent en je zelfgemaakte producten wilt verkopen óf wanneer je, zoals ik, een grote opruiming in de kledingkast gehouden hebt en dit wilt verkopen.

Marktplaats vind ik niet erg aantrekkelijk meer om mijn spullen op te verkopen, dit is alleen lonend wanneer je high-end merkkleding hebt. Ik heb mijn Cowboysbag en Chick on a mission tas wel vlot en voor een leuke prijs weten te verkopen omdat daar wel vraag naar is. Mijn LTB broeken en VILA en Only kleding gaat niet zo goed, daarvan staan er ook tienduizenden op.

M'n moeder heeft mij opgegeven voor deze actie van mijnTafel, het was een tag en like-actie, waarbij je iemand moest taggen die volgens jou wel een week kraamhuur kon gebruiken. Ik heb dus de eerste prijs gewonnen!


Gisteren ben ik naar de winkel gegaan om mijn prijs te claimen en de huurperiode uit te kiezen. Ik heb toen besloten dat ik dat maar meteen wilde huren die dag, dus gauw R. opgehaald bij de peuterspeelzaal en naar mijn moeder gebracht. Mijn spullen voor m'n kraam had ik al uitgezocht, 4 boodschappentassen vol(!) heb ik opgehaald bij huis en ben ik weer gauw naar Emmen gereden.

Je kiest zelf een kraam uit die nog vrij is, je krijgt een klantnummer waarmee je thuis kunt inloggen en je verkoopresultaat kunt bekijken (ideaal!) en je krijgt prijsstickers voor je artikelen. Ook kledinghangers zorgen zij voor en hoef je dus niet mee te nemen.
Ik ben zo'n 2,5 uur bezig geweest met het inrichten, prijzen en administreren van mijn producten, het zijn maar liefst 67 artikelen, volgende week maandag moet ik mijn kraam weer leeghalen. Ik was echt kapot, maar blij met het resultaat.


Nu maar hopen dat er flink verkocht gaat worden, ik heb alles aantrekkelijk geprijsd met kleine prijsjes, dat moet toch wel aanspreken :)

Als dit een beetje loopt ga ik dit zeker vaker doen; je ben een ochtend lang bezig met het prijzen en inrichten, daar staat weer tegenover dat je dus geen advertenties bij hoeft te houden online, geen mails hoeft te beantwoorden, geen gedoe hebt met pakketten inpakken en niet hoeft te onderhandelen over de prijs. Goede deal vind ik!

Geen opmerkingen: