maandag 2 november 2015

Blijmakers #19


1. Halloween feestje van een vriendin hebben (verkleden is leuk!) en dan een coole outfit samenstellen met de spullen die je in huis hebt. Dus: zwarte kleding, vette hakken, gewoon omdat het kan ;) een pruik, creepy make-up; klaar!


2. Dat je zomaar een bos bloemen krijgt van iemand, dat gebeurde wel 2x deze week!

3. Op visite gaan naar een vriendin, zo lang blijven plakken dat je besluit samen wat te eten op te halen en dan 's avonds om half 10 toch maar naar huis moet omdat de peuter op instorten staat. Zó fijn dat dat kan! Dat R. zich zo goed weet te vermaken met de meisjes. Dat hij zich wel redt en ik niet continu alert hoef te zijn.
*Maar tegelijkertijd ook een beetje wrang en pijnlijk om het besef te hebben dat zoiets alleen kan wanneer L. logeerweekend heeft.


4. Dat m'n jongste de volgende dag vraagt wanneer we weer naar de meisjes gaan. "Mijn vriendjes!" *smelt* En dat je een appje krijgt met een tekening die de meisjes hebben gemaakt over R. De interesse is wederzijds :)

5. Dat het herfst is; dat betekent dus veel (groene) thee of m'n skinny macchiato drinken en overdag wierook branden. Zennnnn.

R. helpt graag mee tijdens het kokkerellen.
6. Nieuwe recepten uitproberen die erg goed lukken. En zelf  lekkere combinaties ontdekken door gewoon te proberen. Bijvoorbeeld een soepje maken met de dingen die je nog in huis hebt en dat het dan heel erg goed lukt.
Kruidenbouillon, soepgroente, blikje tomatenblokjes, restje gestoomde aardappel in blokjes, lekkere kruiden: Heerlijke minestronesoep én vegetarisch! Ik eet nu zo'n 6 dagen per week vegetarisch, heel sporadisch nog vlees, daar voel ik me goed bij.

7. Oppassen op mijn kleine vriendje. En dat R. dat ook zo leuk vindt en zich er op verheugt als ze langs komen. "Y. is mijn vriendje en wij gaan samen spelen." Oh ja? Wat ga je doen dan? "Kruipen". *lieverd*


8. Nieuwe kleren word ik stiekem ook wel erg blij van.
Ik doe enorm mijn best om tevreden te zijn met wat ik heb en te verkopen wat ik niet meer draag in het kader van bezuinigen en besparen waar het kan, maar ik kan zó blij worden van eindelijk (na 2 jaar?) de zwarte broek met sierritsjes te hebben gevonden die perfect zit én lang genoeg is. En met 20% korting omdat het National Glamourday was.

En vesten, ik draag heel graag vesten. Hema heeft ook zulke leuke exemplaren in de collectie nu, ik wil de hele collectie wel kopen, haha!
En alles van het merk Object natuurlijk, dat is mij echt op het lijf geschreven. Net even anders dan de grote massa, met bijzondere details.


9. Een berichtje krijgen van een kennis dat ze een blouseje heeft, haar miskoop maar echt mijn stijl, of ik er belang bij heb..? En dat ie dan ook perfect past :D

10. Ik ben tante geworden! Mijn broertje en zijn vriendin hebben een zoon gekregen. Kleine broertjes worden groot. <3
En hij lijkt op R., maar dat is ook niet zo gek aangezien R. een kopie is van mijn broertje én het eerste kind toch bijna altijd wel op de vader lijkt, nietwaar?

Geen opmerkingen: