woensdag 25 november 2015

Budgettip: Shoppen bij Primark #sale

Weet je wat nog leuker is dan shoppen bij de Primark? Shoppen bij de Primark wanneer er sale is! Ik ben gisteren met vriendin M. naar Enschede geweest, naar de Primark.


Ook alleen naar de Primark, want ik was echt helemaal kapot na 2 uur shoppen op de 3 verdiepingen.
Daar kan ik toch wel aan merken dat ik nog lang niet beter ben, ik heb echt nog steeds een spanningsboog van 30 seconden ongeveer, me ergens op concentreren kost mij echt enorm veel energie.

Gelukkig was R. heel lief, die was met ons mee én vond M. het geen probleem om na 1 winkel weer naar huis te gaan, ook zij was goed geslaagd en had 3 tassen vol kleding gescoord voor haarzelf en haar zoon.

Een grote tas vol kleding en accessoires rijker en €78,- armer, dit is wat ik heb gekocht:

Sloffen voor vriendlief, €4,-
Oorbellen, €1,- sale
Trui voor R, €7,-
t-shirt voor L, €2,50
blouse met vogelprint voor L., €7,-
Tanktop €1,- sale
Onesie voor R, €8,-
Sweatpants voor L, €9,-
Yogatas €5,- sale
coltrui, €7,-
blouse €5,- sale
Blouse voor R met dinoprint, €6,-
wollen trui, €14,-
t-shirt voor R, €2,- sale

Fijn dat de Primark nu wel op een te rijden afstand van Coevorden zit, zo ben je niet meteen een hele dag kwijt wanneer je er heen wilt.

Ik blijf het een geweldige winkel vinden, ik slaag er altijd wel voor zowel mijzelf als voor de kinderen. Wel word ik erg hebberig ervan, vooral wanneer er opruiming is, broeken voor maar €3,- bijvoorbeeld! Maar ik heb nu wel genoeg broeken, ik heb ze niet nodig. Die vraag stel ik bij elk kledingstuk wat ik in mijn handen heb; heb ik het echt nodig? Is dit een aanvulling of kastopvulling? Goed van mij hè? Zo heb ik al heel vaak mijzelf ervan weerhouden om als een kip zonder kop mijn mand vol te laden alleen omdat het zo goedkoop is.

En pas alles, ook al moet je een uur in de rij gaan staan voor de paskamers, niet is zo jammer als kleding kopen die niet past of niet goed zit. Ik heb erg veel kleding achter gelaten bij de paskamer waarvan ik dacht toen ik het op het hangertje zag dat het mij geweldig zou staat ;)

Of je geeft je miskopen weg, zo heb ik al eens een leuk blouseje gekregen van iemand die ook bij Primark was, niet wilde passen en thuis bleek dat het blouseje toch niet zo goed stond als ze dacht. Was ik natuurlijk wél weer blij mee, haha!

Geen opmerkingen: