zondag 14 februari 2016

Dagje uit: Gratis naar de gezondheidsbeurs @ Utrecht!

"But first, let me take a selfie"
Vandaag ben ik een lekker dagje uit geweest met twee vriendinnen, M. en D. Ik had twee toegangskaarten gewonnen voor de gezondheidsbeurs en de dames hadden allebei wel zin om mee te gaan. D. kon voor slechts €2,50 aan een toegangskaart komen, helemaal tof dus!

Oppas is lastig voor mij, L. heeft logeerweekend dus heb ik R. gewoon meegenomen vandaag. Wandelwagen mee en we kijken wel hoe het gaat is mijn nieuwe motto; niet teveel nadenken over wat er wel niet mis kan gaan en gewoon gaan!

De beurs was leuk, maar érg druk. Meteen bij binnenkomst hadden we meer het idee op de huishoudbeurs beland te zijn, vooraan stond de Oriflame-stand, niet iets wat ik verwacht bij een gezondheidsbeurs.

We hebben eerst maar eens lekker geluncht; ik met een ecologisch broodje met brie, walnoot en honing.
Er waren allerlei verschillende stands, van goede doelen tot de gezondheidswinkel en van massagestoelen tot yogathee-stands. Het meest interessant vond ik de stand waar yogakussens verkocht werden, ik heb een prachtig meditatiekussen gekocht.
R. heeft hem thuis meteen in gebruik genomen, je kunt er schijnbaar ook goed op zitten als je tv wilt kijken ;) W.'s reactie: "Jezus, ook echt in geitenwollensokken-kleuren". Hahaha, yes, and I'm proud of it! Wat is daar mis mee? Ik hou nou eenmaal van paars. En het borduursel maakt het net iets specialer dan een bij bol.com besteld kussen, nietwaar?


Ook was er een stand van Coolbear, de suikervrije ranja. Ik had al gelezen in de Facebookgroep van Monique van der Vloed dat ze er zouden zijn; met het codewoord "meukvrij met Monique" kreeg je nog eens extra korting. Leuk, twee flessen ranja voor €4,- gescoord. De kinderen zijn helemaal over op deze ranja die gezoet is met stevia, het was even wennen maar ze drinken het inmiddels met smaak op.


Voor W. heb ik een massagehandschoen gekocht, hij vindt het heerlijk om gemasseerd te worden, ik krijg alleen vrij snel kramp in mij handen. Dit hebben D., M. en ik op elkaar uitgeprobeerd, het voelt echt heel erg fijn! Leuk cadeautje voor Valentijnsdag dus ;)

De Kangoo jump schoenen hebben we nog geprobeerd, dat lijkt me gaaf om te hebben! Alleen nogal prijzig: €189,-. Je belast je knieën aanzienlijk minder dan met hardlopen en het is erg leuk om te doen.

Ook hebben we gehoelahoept, dat viel niet tegen. Leuke workout met een verzwaarde hoepel, dat het goed voor je is geloof ik meteen. De funfactor is ook hoog, toch ben ik bang dat zo'n hoepel op een gegeven moment in de hoek belandt. Misschien moet ik eerst eens kijken of ze tweedehands te vinden zijn.

Er waren ook allerlei lezingen, van Amber Alberda en Ralph Moorman bijvoorbeeld, maar dat is toch wat lastiger bij te wonen met een peuter erbij.

Gratis leesvoer
Nog een leuke anekdote; R. is zindelijk, maar als hij aangeeft dat hij moet plassen moeten we maken dat we bij een wc komen.
Ik heb hem snel op de arm gepakt en heb een wc opgezocht, onderweg liep ik achter een dame in een mooi blauw mantelpakje op prachtige hakken. Lang blond haar, ze zag er erg mooi uit. Ze was me net voor bij de wc's, er stonden natuurlijk flinke rijen, zowel bij de dames als de heren.
Ik ben de herenwc ingestapt omdat die rij toch iets korter was, R. is tenslotte ook van het makkelijk geslacht grapte ik nog tegen hem, wij mogen dus wel daar naartoe.

R. begon wat te drammen "ik moet heel erg nodig plassen!", ik zei hem dat hij nog even geduld moest hebben omdat er nog een paar dames voor ons aan waren. De blonde dame in het blauw draait zich om en zegt "ach schat, moet je zo nodig? Ga maar in mijn plaats hoor." Blijkt dat die dame Kim Holland is! Geinig hè? We kletsen nog wat over en weer over peuters en zindelijkheid.
De andere vrouwen reageerden instemmend, ik mocht de eerstvolgende vrije wc in. Fijn, zulke meelevende mensen :)

Toch was ik blij dat ik weer buiten stond, ik vond de drukte ook wel behoorlijk stressvol. Al met al een zeer leuke en geslaagde dag, ik kan een bezoekje zeker aanraden!

Geen opmerkingen: