maandag 21 maart 2016

Blijmakers #22


1. Wandelen met mijn zoons. Even lekker uitrazen in het park vlakbij ons huis, de heuvel op en af rennen en op ontdekkingstocht gaan samen. Daar heb ik deze foto ook gemaakt, het geluk spat eraf. Ik vraag me vaak af of ik het wel allemaal goed doe, de juiste keuzes maak (vooral voor L.), of ze niet voor het leven getekend zijn door mijn depressie; maar als ik naar deze foto kijk weet ik dat er ook genoeg momenten zijn dat ik het wél goed doe.

2. Prijzen winnen! Daar wordt iedereen toch blij van? Ik doe mee aan wat ik leuk vind, dus alles wát ik win ben ik dan vanzelfsprekend ook súperblij mee. Ik had veel geluk deze week:
3. Een nieuwe route rennen met hardlopen en langs plekken komen waar je anders niet zo snel komt. Ik heb me voorgenomen om fietsroutes rennend te gaan afleggen, ik ben begonnen met Rondje Dalen. Hij is 53,4 km lang, op de MTB hebben vriendlief en ik hem in twee keer gefietst, rennend doe ik er wel wat langer over. De eerste 12,5 km zitten erop, vriendlief heeft me opgepikt onderweg, de volgende keer laat ik me op dezelfde plek afzetten en ga zo verder. Goed bedacht vond ik zelf! Hij gaat toch wekelijks naar zijn moeder met de kinderen, dit kan ik dan mooi in die tijd gaan doen ;)

4. Ik ga meedoen aan de Mud Masters! Vriendlief heeft een startbewijs voor mij geregeld, nu nog kiezen waar ik het ga doen. Ik denk dat ik voor Biddinghuizen ga; natuurlijk wel de 18 km. Ik moet wel flink afzien, dat is de bedoeling van zo'n stormbaanloop toch? In gevecht met jezelf en de hindernissen.
Ik heb dus tot september de tijd om wat meer aan krachttraining te gaan doen, met name mijn armen hebben wel wat extra aandacht nodig. Hopelijk hoef ik dan wat minder te zwemmen en kan ik de monkey bars gewoon op armkracht doen :)

5. H. vroeg me om mee te doen aan een dichtwedstrijd van de gemeente Emmen samen met haar, dat is gelukt. Wat ontzettend gaaf om te doen! En wat voelde ik me vereerd dat ze aan mij dacht. De inzending is gedaan, dat alleen al geeft een enorme kick. Ik dacht dat ik zou meeschrijven aan een gedicht, zij maakte een opzet en ik zou het nakijken/afmaken, maar ze heeft gewoon beide varianten ingestuurd omdat ze toch zo anders waren. Gaaf, spannend, ik krijg er kriebels van, dat is goed toch?

6. Zomaar een kaartje krijgen. Dank je wel M. <3
Buiten je comfortzone stappen en op avontuur gaan; dat was mijn voornemen voor dit jaar. Het lukt me aardig en het voelt fantastisch! De faalangst is er nog steeds, ook levert het doen van activiteiten als dit ook extra stress op, toch is het vooral erg bevrijdend. Ik kan iets. Iemand gelooft in mij. Top!

Geen opmerkingen: