vrijdag 18 maart 2016

DIY: Hardloop-bodywarmer makenMet weer als vandaag, miezerig en bewolkt, is het lastig weer qua kleding voor het hardlopen. Ik vind het te koud voor alleen een longsleeve, maar weer te warm voor een shirt met jas. Een bodywarmer heb ik niet (meer, ik droeg 'm nooit dus heb er iemand anders blij mee gemaakt).

De oplossing is heel simpel én goedkoop: ik heb zelf een bodywarmer gemaakt door de mouwen van een oud trainingsjasje te knippen. Echt heel oud, een erfstuk van de oom van Wesley, origineel jaren 80 Scapino jasje, haha.

Je kunt natuurlijk ook een speciale running bodywarmer kopen, voor een beetje bodywarmer betaal je zo €100,-. Ik geef alleen veel geld uit aan mijn hardloopschoenen, daar ben ik wel bereid €150,- voor te betalen en spaar ik ook maandelijks voor. Alhoewel ik dan nog liever voor een iets ouder model ga wat afgeprijsd is in plaats van de allernieuwste voor de volle prijs te kopen.

Maar aan kleding geef ik niet veel uit, broeken van de Action voldoen voor mij ook wel, hoewel ik de eerste ben die toegeeft dat een Nike broek echt wel beter zit en aansluit, het prijsverschil is het me niet waard.
Ik heb wel eens een Nike broek via Marktplaats gekocht, maar dat blijft altijd een gok. De laatste keer was het elastiek helemaal al verstaft, zonde van mijn geld dus, dat was een miskoop. Sindsdien ben ik wat huiverig voor Marktplaats aankopen die verzonden moeten worden, ik wil het toch echt met eigen ogen kunnen zien.

Geen opmerkingen: