dinsdag 14 juni 2016

Mazzeltas DA, flop of top?


Bij de DA drogisterij in Coevorden staat een rek buiten met daaraan allemaal geinige roze tasjes. De mazzeltas heet het, voor €5,- word je eigenaar van zo'n exemplaar. Ik ben dol op goodiebags en het uitproberen van nieuwe producten, dus mijn nieuwsgierigheid was gewekt.

Het zijn papieren tasjes die dicht geniet zijn met enkele nietjes, net te weinig om het helemaal af te sluiten. Ik was aan het spieken om een glimp op te vangen van de producten toen er een medewerkster nogal geïrriteerd naar buiten kwam en zei dat het wel de bedoeling is dat het een verrassing is. Snap ik op zich wel, maar doe er dan wat extra nietjes in, als de mogelijkheid er is tot spieken is het niet zo gek dat er gebruik van gemaakt wordt toch? 
Ik wil graag weten of ik alleen wat zeep koop of dat er ook supplementen of make-up bij in zit.
Ik zag een glimp van een potje multivitamines en besloot de gok te nemen en dat tasje te kopen.


Er zat in:
1. Potje met 7 stuks multivitamines van Lucovitaal (voor 1 week)
2. Voetenvijl
3. Tube haargel van DA huismerk
4. Zonnemelk factor 50 van DA huismerk
5. Gastenzeepje lavendel van Marilene
6. Lipstick van Max Factor
7. Lippenpotlood Moonlove
8. Enkele proefjes
9. Boekje fytotherapie (nat en onbruikbaar)
10. Waardebon voor schoonheidssalon (al verlopen)
11. Twee geluksbedeltjes
12. 4 stuks probiotica tabletten (voor 2 dagen)


Jammer dat het boekje onleesbaar is inmiddels, doordat het nat geworden is plakken de bladzijdes aan elkaar. En zo'n waardebon die verlopen is is ook niet echt een pré.


De lipstick bleek een tester te zijn, maar dat maakt hem niet minder goed natuurlijk. De geluksbedeltjes zijn erg schattig, een boeddha en een halfedelsteen.

Was het de investering waard? Voor €5,- heb je een paar leuke items, het is de gok wel waard op zich, toch was het leuker geweest wanneer alles in goede staat zou zijn natuurlijk. Het zijn veelal testers (vitamines, probiotica, lipstick) en monsters, met nog een paar items die altijd wel van pas komen zoals gel en zonnebrandcrème.
Maar, het is een leuk cadeautje voor jezelf, zo'n mazzeltas. Verwacht er niet te veel van, dan kan het een leuke verrassing zijn ;)

Geen opmerkingen: