zaterdag 2 juli 2016

De allereerste Hello Fresh box!


Vandaag was het dan zover; ik heb de eerste Hello Fresh box ontvangen! Ik mag namelijk 3 weken lang testen, ik heb de eerste week gekozen voor de Veggie Box. Dat zijn drie vegetarische maaltijden, ik eet als het kan plantaardig, deze box zou daar dan het beste bij passen dacht ik.Woensdag heb ik de box besteld op de website, ik kon zelf de bezorgdatum én het tijdsvak kiezen. Fijn! Ik kreeg op vrijdag een sms met de verwachte bezorgtijd en vandaag om 9.50 uur werd de box bezorgd.
De benodigdheden voor de drie maaltijden zijn ook apart verpakt, best handig. Eigenlijk zou je een grote koelkast moeten hebben, dan kun je het er zo in schuiven. Ik heb dat niet, dus moet straks alles weer even bij elkaar zoeken met behulp van de receptenkaarten.


Er zat ook een leuk extraatje in, de Vogue van de maand mei. Altijd leuk om even door te bladeren, nietwaar? Ook zaten er drie kortingsacties in van partners van Hello Fresh en informatie over de wijnbox. Voor €9,- per week kun je twee flessen wijn mee bestellen die passen bij de gerechten van de box van die week. Zo wordt de maaltijd nóg completer. 


Vandaag ga ik de spaghetti maken, dat zal iedereen in het gezin wel lusten denk ik. Het water loop mij al in de mond bij het bekijken van het recept. Het is ook eenvoudig te veganiseren door de kaas weg te laten, verder is alles plantaardig.


Verder zit er nog voor één dag noedels in met tofu. Ik ben erg benieuwd hoe dit zal vallen bij de rest van het gezin. Vriendlief heeft het niet zo op tofu namelijk, hij vindt het soms best oké dat ik vleesvervangers gebruik, maar tofu is hem net een brug te ver, haha. Goed kruiden en bakken dus, de tofu.

En, heel leuk vind ik, een recept van Jamie Oliver! Risotto. Klinkt fantastisch, ik heb er nu al zin in :)


De gerechten van volgende week zijn ook al bekend; ik denk dat ik volgende week kies voor de Original box, de 5 maaltijden. Het is makkelijk te veganiseren voor mij, mijn gezin zal erg enthousiast zijn dat er dan wel vleesgerechten bij zitten :)

Geen opmerkingen: