maandag 1 augustus 2016

Budgettip: Kinderkleding shoppen in de sale

Omdat beide heren vaak rondlopen met blote enkels vond ik dat het tijd was om nieuwe broeken te kopen. Qua omvang groeien ze haast niet, maar qua lengte wel! Shoppen dus; ik ben naar Hoogeveen geweest, want daar zit 
a. De H&M 
b. Een grote Hema  
c. Werkt vriendlief, dus kan ik daar even koffie drinken.

Ik ben goed geslaagd, maar heb niet alles alleen maar in de uitverkoop gekocht. Vooral H&M had erg toffe artikelen in de nieuwe collectie namelijk.


Voor R. alles van de H&M: Een zwarte skinny voor €7,- (normaal €14,99), op de groei want nog een maat te groot, maar hij is zó leuk, ik kon 'm niet laten hangen :)
Verder een grijze jogger met print, voor €9,99 (nieuwe collectie) en een groene jogger voor €5,- (normaal €9,99)

Verder voor R. een neon oranje t-shirt voor €4,99, want zo ontzettend toepasselijk op mijn eigenwijze peuter én een hoedje voor €3,- (normaal €7,99). Hij draagt graag mijn hoeden, maar die zijn hem natuurlijk nog veel te groot. Het staat echt supercute!

Voor L. ook het neon oranje shirt van H&M en een longsleeve met capuchon van Coolcat, voor €6,- (normaal €20,-).


En qua broeken erg goed geslaagd bij H&M; een grijze broek met aansnoerkoord (handig!) voor €7,- (normaal €12,99). Een beige en paarse katoenen broek voor €5,- per stuk (normaal €9,99), een stevige zwarte skinny jeans voor €7,- (normaal €14,99) en uit de nieuwe collectie ook de grijze jogger met  print voor €9,99. Ik hou ontzettend van grappige printjes en net-even-anders items.


Bij de Zeeman ben ik afgelopen week ook erg goed geslaagd, truien voor €3,- per stuk, een short en t-shirt voor €0,50, een longsleeve voor €2,- en een capuchon-vest voor €2,-.


Januari en juli zijn dé momenten om koopjes te scoren, dan ga ik op zoek naar kinderkleding in een grotere maat. Soms koop ik al dingen in twee maten groter als het echt leuk én goedkoop is, zo hebben de kinderen altijd voldoende kleding en weet ik veel geld te besparen.
Rondkomen met een klein budget wil best, als je maar weet waar je moet zoeken, genoegen neemt met merkloze kleding of tweedehands kleding én als je afstapt van per se de trends te willen volgen.

Geen opmerkingen: